Διαβάστε με προσοχή - Ετοιμάζεται ξεπούλημα της Μακεδονίας





Την Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015, δημοσιεύσαμε το άρθρο μας με τίτλο: Ο Τσίπρας ως νέος ΓΑΠ και οι εκλογές στη ΝΔ - Η Ελλάδα θα γίνει κανονική μπανανία;

Στις 28 Αυγούστου 2011, με αφορμή δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για το ρόλο των ΗΠΑ στις υποκλοπές του 2004, γράψαμε το άρθρο "ΗΠΑ: Ήθελαν να ρίξουν τον Καραμανλή, για να ελέγχουν το παιχνίδι στην Ελλάδα μέσω του Γιώργου Παπανδρέου και της Ντόρας!"

Στο άρθρο μας της Παρασκευής γράφαμε ότι μετά τον Τσίπρα, που έχει εξ αντικειμένου μετατραπεί σε ένα υβρίδιο του ΓΑΠ, θα έχει μεγάλη σημασία αν θα εκλεγεί στη Νέα Δημοκρατία αρχηγός, ο οποίος θα είνα "βολικός" για την αμερικανική πρεσβεία και την Ουάσιγκτον, όταν θα έλθει η στιγμή να πέσουν οι "βαριές" υπογραφές για το ξεπούλημα της Κύπρου και της Μακεδονίας μας.

Φαίνεται ότι οι εξελίξεις τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες, γιατί ήδη προετοιμάζεται το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, γιατί υποχώρηση της ελληνικής κυβέρνησης από την εθνική στάση Κώστα Καραμανλή στο Βουκουρέστι, για το θέμα της εισόδου της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, ισοδυναμεί με ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.

Ο Τσίπρας είναι σχεδόν δεδομένος και επειδή έχει καταντήσει μαριονέτα της Ουάσιγκτον αλλά και επειδή μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πιο κοντά στις θέσεις της πΓΔΜ για το θέμα, παρά στις εθνικές μας θέσεις.

Να δούμε λοιπόν αν ο πρόεδρος που θα εκλεγεί στη Νέα Δημοκρατία, θα είναι κάποιος διεφθαρμένος "πορφυρογένητος", παλιός βολικός συνομιλητής της αμερικανικής πρεσβείας και τακτικός θαμώνας του Λευκού Οίκου και των αρμοδίων αμερικανικών υπηρεσιών ή αν θα είναι κάποιος αυτοδημιούργητος, έντιμος, αγωνιστής και άρα λιγότερο χειραγωγήσιμος, που θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί με σθένος τα συμφέροντα του Ελληνισμού.

Και μην ξεχνάμε, ότι έρχεται η μέρα που θα πέσουν οι μεγάλες υπογραφές και για το Κυπριακό.

Επίσης, να μην ξεχνάμε ότι άφρονες και αντεθνικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, έφεραν το αποτέλεσμα 3 μουσουλμάνοι βουλευτές στη Ροδόπη και κανένας χριστιανός.

Να μην ξεχνάμε Έλληνες αγνοί πατριώτες, ότι φθάσαμε στο έσχατο σημείο εθνικής κατάπτωσης, αφού στη Ροδόπη, περίπου επτά χιλιάδες χριστιανοί ψηφοφόροι, ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι με την ψήφο τους εκλέγουν ενεργούμενο της Άγκυρας, δημουργώντας έτσι προηγούμενο που μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες στο ζήτημα της Θράκης.

Αυτά για όσους χωρίς να προβληματιστούν, έκαναν κριτική στο άρθρο μας της Παρασκευής, θεωρώντας την υπόθεση εκλογής προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ως εσοκομματική υπόθεση.

Δεν είναι κύριοι, είναι πρωτίστως εθνικό θέμα!

Διαβάστε τώρα το άρθρο-φαρμάκι της Καθημερινής για το τι μας ετοιμάζουν οι ΗΠΑ για το θέμα των Σκοπίων και της Μακεδονίας μας.

infognomonpolitics

Το διαβάσαμε από το: Διαβάστε με προσοχή - Ετοιμάζεται ξεπούλημα της Μακεδονίας http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/blog-post_178.html#ixzz3nnKp4Pro

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια