ΕΣΚΑΣΕ Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ PSI: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ επενδυτές στρέφονται κατά της ΕΚΤ και κατόχων CDS για προνομιακή μεταχείριση!




Το έγκλημα του PSI έρχεται στο φως μέσα από μία γιγαντιαία νομική κινητοποίηση 200 ιδιωτών
– επενδυτών που στρέφονται κατά της ΕΚΤ για τον ρόλο που διαδραμάτισε στο PSI. Αυτό που αποκαλύπταμε στο Ολυμπία από το 2012 δηλαδή, την χρήση εσωτερικής πληροφόρησης με αποτέλεσμα να έχουν προνομιακή μεταχείριση στο περιβόητο «κούρεμα». Το κούρεμα που βεβαίως πλήρωσε το Ελληνικό δημόσιο και οι μικροομολογιούχοι με δεκάδες δις ευρώ, την ίδια στιγμή που:
– Η ΕΚΤ αντάλλαξε νύχτα τα ομόλογα που διακρατούσε με νέας μορφής ομόλογα που εξαιρέθηκαν από το PSI
– Κάτοχοι CDS βρέθηκαν «μυστηριωδώς» με υποτιμημένα Ελληνικά ομόλογα που όμως τα πληρώθηκαν στο ακέραιο καταγράφοντας κέρδη εώς και 500% από την αρχική τους επένδυση, αφού η κυβερνηση Παπαδήμου και Σαμαρά αποφάσισε να τους πληρώσει στο ακέραιο. Διαφυλάσσοντας έτσι τις εκδότριες εταιρείες των CDS αντί να προασπίσουν τα συμφέροντα της χώρας.
Αυτή ακριβώς είναι η νομική τεκμηρίωση των επενδυτών που στρέφονται κυρίως κατά της ΕΚΤ και η εκδίκαση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα ρίξει φως σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης ιστορίας αποκαλύπτοντας τον ρόλο της κυβέρνησης Παπαδήμου στην ληστεία της χώρας.

olympia.gr

Το διαβάσαμε από το: ΕΣΚΑΣΕ Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ PSI: ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ επενδυτές στρέφονται κατά της ΕΚΤ και κατόχων CDS για προνομιακή μεταχείριση! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/10/psi-cds.html#ixzz3nzFikDRV

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια