Το Ισλαμικό κράτος σχεδιάζει να κατακλύσει την Ευρώπη με ηρωίνη, αφού τα έσοδα από το πετρέλαιο πλήττονται από τις αεροπορικές επιδρομές



Κορυφαίοι εμπειρογνώμονες τρομοκρατίας έχουν προειδοποιήσει ότι το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σχεδιάζει να κατακλύσει το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες με ηρωίνη. Οι τρομοκράτες τώρα ελέγχουν το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών κατηγορίας Α, που διακινούνται στην Ευρώπη από το Αφγανιστάν και κάνουν τεράστια κέρδη από το εγκληματικό εμπόριο.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ελέγχου Ναρκωτικών της Ρωσίας (FSKN) πιστεύει ότι θα μπορούσε το ISIS να βγάλει μέχρι 50 δις δολάρια, μέσω της πώλησης της ηρωίνης στην Ευρώπη. Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), δήλωσε ότι το «μέγεθος των αριθμών που εμπλέκονται» κάνει τη σχέση μεταξύ των τρομοκρατών και των λαθρεμπόρων ναρκωτικών «ανησυχητική».

Περίπου η μισή από την ποσότητα ηρωίνης που διακινείται στην Ευρώπη κινείται μέσω του εδάφους που ελέγχεται από το ISIS στο Ιράκ. Εγκληματικές συμμορίες που πληρώνουν προμήθεια στο ISIS κάνουν μεγάλο μέρος της εργασίας, αλλά οι τρομοκράτες με ταχείς ρυθμούς επεκτείνουν τις δικές τους επιχειρήσεις.

Η FSKN είπε πρόσφατα ότι το ISIS κάνει ήδη 1 δις δολάρια το χρόνο από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, και σχεδιάζει την επέκταση του εμπορίου και των εσόδων τους, καθώς το πετρέλαιο έχει πληγεί, από τις αμερικανικές και ρωσικές αεροπορικές επιδρομές σε πετρελαιοφόρα και σε δεξαμενές, που έχουν αυξηθεί μετά τις επιθέσεις του Παρισιού.

Ο απεσταλμένος της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βιτάλι Τσούρκιν ζήτησε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να ενεργήσει σχετικά με το πρόβλημα. Ομάδες που συνδέονται με το ISIS λειτουργούν σήμερα στο Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Νιγηρία και την Αίγυπτο, μεταξύ άλλων χωρών.

Ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος, δήλωσε: «Η ποσότητα της ηρωίνης που εκτιμάται ότι θα εισάγεται ετησίως στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μεταξύ 18 έως 23 τόνους. Η συντριπτική πλειοψηφία της προέρχεται από το αφγανικό όπιο.

Οι τρομοκράτες του ISIS που επιτέθηκαν στο Παρίσι, πιστεύεται ότι ήταν στα σκληρά ναρκωτικά. Αξιοσημείωτα πλάνα έχουν προκύψει από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, που χρησιμοποιήθηκε από το βελγικό τρομοκρατικό πυρήνα, μια ημέρα πριν από τις επιθέσεις στο Παρίσι, γεμάτο με σύριγγες, βελόνες και άλλα σύνεργα σκληρών ναρκωτικών.

prisonplanet.gr

Το διαβάσαμε από το: Το Ισλαμικό κράτος σχεδιάζει να κατακλύσει την Ευρώπη με ηρωίνη, αφού τα έσοδα από το πετρέλαιο πλήττονται από τις αεροπορικές επιδρομές http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_91.html#ixzz3t52sBJGK

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια