«ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ! «ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ» ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ! «ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ» το πακέτο των 3,6 δις: Σφυροκόπημα στο Δημόσιο-Περικοπές σε όλους τους τομείς-«ΣΦΑΓΗ» σε μισθούς και συντάξεις-Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών-ΔΙΑΛΥΣΗ της «ΥΓΕΙΑΣ»… Τ Ε Τ Ε Λ Ε Σ Τ Α Ι ! ! !



Το τέλος των Ελλήνων σχεδιάζουν όλοι αυτοί εκεί μέσα στις αίθουσες συσκέψεων; Μετά την Ανάσταση η… σταύρωση για τον ελληνικό λαό με τα νέα μέτρα...



Τα 3,6 δισ. του νέου πακέτου μέτρων περιλαμβάνουν μόνο περικοπές και στο στόχαστρο μπαίνει κυρίως το δημόσιο. Οι δανειστές δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να υπάρξουν επιπλέον φόροι, δέχονται μόνο, όπως άλλωστε απαιτούν εδώ και χρόνια να υπάρξει μόνο κατάργηση, πλήρης μάλιστα, των φοροαπαλλαγών, και αυτή τη φορά να υπάρξει, αν χρειαστεί, με το πρόσθετο πακέτο μέτρων δραστική μείωση των δαπανών.

Έτσι το πακέτο των μέτρων θα περιλαμβάνει:
Μειώσεις μισθών στο Δημόσιο
Απολύσεις υπαλλήλων του Δημοσίου
Μειώσεις Δαπανών στον Τομέα της Υγείας
Μειώσεις στις κύριες συντάξεις

Οι περικοπές θα είναι σε όλα τα επίπεδα. Σε ό,τι αφορά στους υπαλλήλους του Δημοσίου το πακέτο με τα προληπτικά μέτρα εκτός από τις μειώσεις μισθών που πιθανότατα θα ξεκινήσουν από τα λεγόμενα ειδικά μισθολόγια θα περιλαμβάνει και αλλαγές στις αποζημιώσεις των δημοσίων υπαλλήλων καθώς θα προβλέπει και μείωση του προσωπικού και έτσι πρέπει να υπάρξει και σχετική μείωση της δαπάνης για τις αποζημιώσεις. Τα άσχημα για τον δημόσιο τομέα δεν σταματούν εδώ καθώς παγώνουν οι προσλήψεις, ενώ στις περικοπές το πακέτο θα περιλαμβάνει και μειώσεις στις δαπάνες για την παιδεία και για την Υγεία.

Πέρα απ’ τον Δημόσιο τομέα όμως οι περικοπές δαπανών περιλαμβάνουν και περικοπές στις δαπάνες για τις συντάξεις και έτσι μιλάμε για μειώσεις στις κύριες και όχι πλέον μόνο για τις επικουρικές ενώ ταυτόχρονα το πακέτο με τα προληπτικά μέτρα θα περιλαμβάνει και αναθεώρηση των κοινωνικών παροχών, σύμφωνα με σχετικό αναλυτικό άρθρο.

www.makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια