Δείτε email της Χίλαρι Κλίντον που προτείνει πόλεμο και εσκεμμένα εμφύλιο στη Συρία “για να βοηθηθεί το Ισραήλ”!



Ένα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένο email της Χίλαρι Κλίντον επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα έχει προκαλέσει εσκεμμένα τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία ως τον “καλύτερο τρόπο για να βοηθήσει το Ισραήλ”.

Η Κλίντον έγραψε, επίσης, ότι ήταν το “σωστό” να απειληθεί προσωπικά η οικογένεια του Μπασάρ Άσαντ με θάνατο.

Στο e-mail, που δόθηκε από το Wikileaks, η τότε υπουργός Κλίντον λέει ότι ο “καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουν το Ισραήλ” είναι η “χρήση βίας” στη Συρία για την ανατροπή της κυβέρνησης.
Το έγγραφο ήταν ένα από τα πολλά αταξινόμητα από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ με τον αριθμό υπόθεσης F-2014 – 20439, Doc Νο C05794498, μετά το σάλο για τον ιδιωτικό σέρβερ της Κλίντον που φυλάσσονταν στο σπίτι της, ενώ διετέλεσε υφυπουργός το 2009-2013 .
Αν και το κείμενο του Wikileaks χρονολογεί το e-mail στις 31 Δεκεμβρίου του 2000, αυτό είναι ένα λάθος από την πλευρά τους, καθώς το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ιδίως η αναφορά στις συνομιλίες τον Μάιο του 2012 μεταξύ του Ιράν και της Δύσης για το πυρηνικό του πρόγραμμα στην Κωνσταντινούπολη) δείχνουν ότι το email είχε πραγματικά αποσταλεί στις 31 Δεκεμβρίου του 2012.
Το email καθιστά σαφές ότι υπήρξε πολιτική των ΗΠΑ από την αρχή για να ανατρέψει βίαια την Συριακή κυβέρνηση, και συγκεκριμένα να το κάνει γιατί είναι προς το συμφέρον του Ισραήλ.





“Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε το Ισραήλ να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη πυρηνική ικανότητα του Ιράν είναι να βοηθήσουμε το λαό της Συρίας να ανατρέψει το καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ”, ξεκινά η Κλίντον λέγοντας ευθέως.
Ακόμα κι αν όλες οι εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχαν από καιρό απορρίψει το πρόγραμμα «ατομικής βόμβας» του Ιράν ως φάρσα (ένα συμπέρασμα που υποστηρίζεται από τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας), η Κλίντον εξακολουθεί να χρησιμοποιεί αυτά τα ψέματα για να “δικαιολογήσει” την καταστροφή της Συρίας στο όνομα του Ισραήλ.
Συνδέει συγκεκριμένα το μυθικό πρόγραμμα ατομικής βόμβας του Ιράν στη Συρία, επειδή, λέει, το πρόγραμμα «ατομικής βόμβας» του Ιράν απειλεί το “μονοπώλιο” του Ισραήλ για τα πυρηνικά όπλα στη Μέση Ανατολή.
Αν το Ιράν αποκτήσει πυρηνικά όπλα, ισχυρίζεται η Κλίντον, αυτό θα επιτρέψει στη Συρία (και άλλους “αντιπάλους του Ισραήλ”, όπως η Σαουδική Αραβία και η Αίγυπτος) να “γίνουν επίσης πυρηνικοί”, το σύνολο των οποίων θα έθετε σε κίνδυνο τα συμφέροντα του Ισραήλ.
Ως εκ τούτου, η Κλίντον, λέει, η Συρία πρέπει να καταστραφεί.
“Το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία μπορεί να φαίνονται ασύνδετα, αλλά συνδέονται. Αυτό για το οποίο οι Ισραηλινοί στρατιωτικοί ηγέτες πραγματικά ανησυχούν – αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν – είναι να χάσουν το πυρηνικό τους μονοπώλιο.
Μια Ιρανική πυρηνική δυνατότητα όχι μόνο θα τελείωνε αυτό το πυρηνικό μονοπώλιο, αλλά θα μπορούσε επίσης να σπρώξει άλλους αντιπάλους, όπως την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, να γίνουν επίσης πυρηνικές. Το αποτέλεσμα θα ήταν μια επισφαλής πυρηνική ισορροπία με την οποία το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις με τις συμβατικές στρατιωτικές επιθέσεις στη Συρία και το Λίβανο, όπως μπορεί σήμερα.
Αν το Ιράν ήταν να φτάσει το όριο ενός κράτους πυρηνικών όπλων, η Τεχεράνη θα το έβρισκε πολύ πιο εύκολο να ζητήσει από τους συμμάχους της στη Συρία και τη Χεζμπολάχ να χτυπήσουν το Ισραήλ, γνωρίζοντας ότι τα πυρηνικά όπλα της θα χρησιμεύσουν ως αποτρεπτικός παράγοντας για το Ισραήλ να ανταποκριθεί στο ίδιο το Ιράν.”
Είναι, η Κλίντον συνεχίζει, η “στρατηγική σχέση μεταξύ του Ιράν και του καθεστώτος του Μπασάρ Άσαντ στη Συρία”, που καθιστά δυνατό για το Ιράν να υπονομεύσει την ασφάλεια του Ισραήλ.
Αυτό δεν θα προκύψει μέσα από μια “άμεση επίθεση”, η Κλίντον παραδέχεται, επειδή “στα τριάντα χρόνια εχθρότητας μεταξύ του Ιράν και του Ισραήλ”, αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά μέσω των υποτιθέμενων του “πληρεξούσιων”.
“Το τέλος του καθεστώτος Άσαντ θα τελείωνε αυτή την επικίνδυνη συμμαχία. Η ηγεσία του Ισραήλ καταλαβαίνει καλά γιατί το να νικήσει τον Άσαντ είναι πλέον προς το συμφέρον της.
Ρίχνοντας τον Άσαντ δεν θα είναι μόνο ένα τεράστιο όφελος για την ασφάλεια του Ισραήλ, θα ησύχαζε επίσης τον κατανοητό φόβο του Ισραήλ να χάσει το πυρηνικό του μονοπώλιο.
Στη συνέχεια, το Ισραήλ και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να είναι σε θέση να αναπτύξουν μια κοινή άποψη για το πότε το Ιρανικό πρόγραμμα είναι τόσο επικίνδυνο ώστε στρατιωτική δράση θα μπορούσε να είναι δικαιολογημένη.”
Η Κλίντον συνεχίζει για να πει ότι η άμεση απειλή του Μπασάρ Άσαντ “και της οικογένειάς του” με τη βία είναι το “σωστό”:
“Με λίγα λόγια, ο Λευκός Οίκος μπορεί να ησυχάσει την ένταση που έχει αναπτυχθεί με το Ισραήλ για το Ιράν κάνοντας το σωστό πράγμα στη Συρία.
Με τη ζωή του και την οικογένειά του σε κίνδυνο, μόνο η απειλή ή η χρήση βίας θα αλλάξει το μυαλό του Σύριου δικτάτορα Μπασάρ Άσαντ.”
Το email αποδεικνύει – λες και χρειαζόταν – ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν ο κύριος χορηγός της αύξησης της τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή, και όλα αυτά προκειμένου να «προστατεύσουν» το Ισραήλ.
Είναι επίσης μια απογοητευτική σκέψη να θεωρήσουμε ότι η “προσφυγική” κρίση, η οποία απειλεί σήμερα να καταστρέψει την Ευρώπη, πυροδοτήθηκε άμεσα από την παρούσα κυβερνητική δράση των ΗΠΑ, καθώς και στο βαθμό που υπάρχουν πραγματικοί πρόσφυγες που φεύγουν από τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία.
Επιπλέον, πάνω από 250.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Συριακή σύγκρουση, η οποία έχει εξαπλωθεί στο Ιράκ – όλα χάρη στην Κλίντον και την κυβέρνηση Ομπάμα που στηρίζουν τους «αντάρτες» και υποδαυλίζουν τις φωτιές του πολέμου στη Συρία.
Το πραγματικό και ανησυχητικό ενδεχόμενο ότι κάποια όπως η Κλίντον – της οποίας η πολιτική έχει προκαλέσει το θάνατο και τη δυστυχία σε εκατομμύρια ανθρώπων – θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής είναι η πιο βαθιά σοκαριστική σκέψη όλων.
Ο δημόσιος ισχυρισμός της Κλίντον ότι, αν εκλεγεί πρόεδρος, “θα πάει τη σχέση με το Ισραήλ στο επόμενο επίπεδο“, θα την σηματοδοτήσει οριστικά, και το Ισραήλ, ως εχθρό όχι μόνο ορισμένων Αραβικών χωρών στη Μέση Ανατολή, αλλά και όλων των ανθρώπων που αγαπούν την ειρήνη στη γη.


Πηγή:
http://newobserveronline.com/clinton-destroy-syria-israel/

offtherecord.net.gr

Το διαβάσαμε από το: Δείτε email της Χίλαρι Κλίντον που προτείνει πόλεμο και εσκεμμένα εμφύλιο στη Συρία “για να βοηθηθεί το Ισραήλ”! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/email.html#ixzz4A3FgePBI

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια