Σ ΑΡΑΒΙΑ- Δίδυμοι 18χρονοι έσφαξαν τη μάνα τους και τραυμάτισαν πατέρα κι αδερφό γιατί άσκησαν κριτική στην ISIS






Δύο 18χρονοι σαουδάραβες δίδυμοι συμπαθούντες της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έγιαν μητροκτόνοι αφού μαχαίρωσαν τη μάνα τους και τραυμα΄τισαν επίσης με μαχαιριές τον πατέρα και τον αδερφό τους πριν διαφύγουν από τον τόπο του εγκλήματος σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Watani.

Οι ύποπτοι συνελήφθηκαν μετά το ξημέρωμα στην συνοικία al-Dilam του Riyad αφού τους παρουσίασε πρόβλημα το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν μεταφέρει το κρατικό κανάλι alekhbariya.

Καμιά επίσημη αναφορά δεν δημοσιοποιήθηκε αναφορικά με το κίνητρο του εγκλήματος. »Ωστόσο, κάποια ειδησεογραφικά σαουδαραβικά ανέφεραν ότι η άγρια επίθεση έλαβε χώραν αφότοι οι γονείς άσκησαν κριτική στην ISIS περιγράφοντάς την ως τρομοκρατική οργάνωση . »

Ταυτόχρονα σαουδάραβες χρήστες του διαδικτύου επισημαίνουν ότι οι δίδυμοι πίστευαν ότι οι γονείς τους ήταν αποστάτες αφού εναντιώνονταν στην (ISIS, ISIL, IS ή Daesh),μεταφέρει το The New Arab.

Αυτοί διακινούν λεπτομέρεις του φρικτού εγκλήματος και εξε΄φρασαν τον αποστροπιασμό τους που οι ύποπτοι ήταν σε θέση να διαπράξουν ένα τέτοιο τρομερό έγκλημα κατά των γονιών τους και κυρίως κατά την ιερή γι αυτούς περίοδο του Ραμαζανιού.alalam 24.6.16
dimpenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια