ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ; ΠΙΘΑΝΩΣ; ΓΙΑ ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ;;; ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ...ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ!







ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ, ΠΟΥ ΕΣΚΙΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. !!!!
(ΛΕΤΕ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ...ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ;;;)
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ! Ο ανέκαθεν θαρραλέος και ιδιαιτέρως ζωηρός Ιταλός Εθνικιστής Ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno, που μόλις χθές, ούτε 24ώρες πρίν, γράψαμε πώς εξεφτέλισε στην κυριολεξία τον "δικό μας" επίτροπο Αβραμόπουλο, μέσα σε συνεδρίαση στο Στρασβούργο για το μεταναστευτικό, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ !!!






Σήμερα, όπως μετεδόθη απο ιταλικές δημοσιογραφικές πηγές, σκοτώθηκε(...) σε ένα μάλλον ΠΟΛΥ "περίεργο" τροχαίο(...) που έγινε στο Βαρέζε της Ιταλίας, όταν ένα αυτοκίνητο με 3 επιβάτες, του έκλεισε (...) τον δρόμο! Στο ίδιο ...«ατύχημα» τραυματίστηκε σοβαρά και η σύζυγος του, που καθόταν στην θέση του συνοδηγού, στο ταπεινό 'σκαθάρι', που βλέπετε στις φωτογραφίες ...


Ο φιλέλλην Ιταλός εθνικιστής ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno, μόλις πρό 2 ημερών, έκανε κυριολεκτικώς Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι τον Έλληνα επίτροπο Μεταναστεύσεως Δ. Αβραμόπουλο, γιατί κατά την ομιλία του, έπαιζε διαρκώς με το κινητό του, μη δίνοντας ΚΑΜΜΙΑ σημασία στα όσα ελέγοντο για το καυτό θέμα της λαθρομεταναστεύσεως.



('Οσοι δεν είδαν το σχετικό "σπαρταριστό" φιλμάκι της χθεσινής μας αναρτήσεως, να το δούν οπωσδήποτε! Μέχρι και ...κρεββάτι του πρότεινε να πάρει για να κοιμηθεί μακαρίως ο κ.Αβραμόπουλος!)



ΕΔΩ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΠΑΛΕΥΕ
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΗΤΗΡΕΣ, ΟΤΑΝ "ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ"...

Ζήτημα, (το λαθρομεταναστευτικό) που όπως σωστά τόνιζε ο εκλιπών ευρωβουλευτής "καίει" απέραντα και την Ιταλία και την Ελλάδα!

Επειδή ακόμα είναι "νωπό" το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, θα περιμένουμε όλοι να δούμε, τί θα πεί η ιταλική τροχαία... Πάντως θα ήταν "εύλογο", να "τιμωρήθηκε", ως παραδειγματισμός για άλλους επίδοξους και δυναμικούς πολιτικούς, που ΔΕΝ "ΜΑΣΑΝΕ"!

Ανάπαυση να έχει !


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ; ΠΙΘΑΝΩΣ; ΓΙΑ ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ;;; ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ...ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/blog-post_549.html#ixzz4AtuqH69T

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια