Αυτός είναι ένας από τους τρόπους για να τραφεί όλος ο πλανήτης ...



Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) επιβεβαιώνει κάτι το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Με έκθεσή του κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες και την αλόγιστη χρήση χημικών, επισημαίνοντας ότι είναι επείγουσα ανάγκη να επιστρέψουμε άμεσα στην βιώσιμη, αειφόρο, φυσική και μικρής κλίμακας καλλιέργεια.

Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΗΕ, χρειάζονται μεγάλες αλλαγές στα τρόφιμα, τη γεωργία και τα εμπορικά συστήματα, με μια στροφή προς τους τοπικούς αγρότες με μικρής κλίμακας καλλιέργειες. Αναγκαία κρίνεται και η ποικιλομορφία των γεωργικών εκμεταλλεύσεων αλλά και η δραστική μείωση της χρήσης λιπασμάτων.


Το μέλλον της διατροφικής ανεξαρτησίας του πλανήτη δεν βασίζεται στα γενετικά τροποποιημένα, αλλά στην βιώσιμη γεωργία, στους ντόπιους, παραδοσιακούς σπόρους και στην καλλιέργεια χωρίς την αλόγιστη χρήση χημικών. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να τραφεί ολόκληρος ο πλανήτης.


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Αυτός είναι ένας από τους τρόπους για να τραφεί όλος ο πλανήτης ... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/blog-post_7785.html#ixzz4FPEzfDgz

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια