Η ατζέντα του παιδόφιλου εβραίου τραπεζίτη που καίει και τον Μπιλ Κλίντον…εμπλέκονται και έλληνες πολιτικοι;









Ολα τα τρανταχτά ονόματα που περιλαμβάνει. Απίστευτη μπόχα! Η democracy των ανώμαλων και των ομοφυλόφιλων. Η democracy των τρύπιων λόρδων….των παιδεραστών! Οι τοκογλύφοι τοποθέτησαν στην κορυφή των κρατών ανώμαλους, προδότες, δολοφόνους και τώρα τους εκβιάζουν….Ζούμε την απόλυτη κυριαρχία του λούμπεν της ανθρωπότητας.

Πολύ απλά Παιδεραστές!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη βίλα των οργίων του μεγαλοεπιχειρηματία της Wall Street, Τζέφρι Έπσταϊν στην Καραϊβική, που εξανάγκαζε ανήλικα κορίτσια να γίνονται «σκλάβες του σεξ» προς ευχαρίστηση επώνυμων φίλων του.

Δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή της η Daily Mail αναφέρουν ότι ο Επσταϊν είχε μια τεράστια ατζέντα με τηλεφωνικούς αριθμούς, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διευθύνσεις σπιτιού και στις δυο πλευρές του Ατλαντικού. Χωρίς αυτό να αποδεικνύει κάτι για όσους καταγράφονται σε αυτή, η εν λόγω ατζέντα δείχνει το μέγεθος των διασυνδέσεων που είχε ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Wall Street.



Στην ατζέντα του Επσταϊν, υπήρχαν πολλαπλά στοιχεία επικοινωνίας με μια σειρά διασημοτήτων όπως του Μιγκ Τζάκερ, της πρώην γυναίκας του Ντόναλντ Τραμπ, Ιβάνας και της κόρης του Ιβάνκας καθώς και μια λίστα με τα ονόματα γυναικών κάτω από τη λέξη «μασάζ», αλλά και 21 τηλεφωνικοί αριθμοί για τον Μπιλ Κλίντον..

Αναφορές για τη σχέση το Έπσταϊν με τον Κλίντον είχαν υπάρξει και κατά το παρελθόν, ενώ είναι γνωστό ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος είχε πετάξει με το ιδιωτικό τζετ του μεγαλοεπιχειρηματία μεταξύ του 2002 και του 2005 αρκετές φορές, τόσο για φιλανθρωπικούς λόγους προς την Αφρική, όσο και προς το ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική, όπου όπως αποκαλύφθηκε αργότερα διοργάνωνε τα πάρτι των οργίων κάτι το οποίο και ο ίδιος παραδέχθηκε σε δικαστήριο το 2008 και οδηγήθηκε στη φυλακή για 18 μήνες..



Επίσης, περιλαμβάνονται τα ονόματα και άλλων πολιτικών των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και του Ισραήλ. Συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχουντ Ολμέρτ είναι καταχωρημένος με τρεις διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Τόνι Μπλερ καταγράφεται μια φορά, ενώ ο Λόρδος Πίτερ Μάντελσον είναι συνδεδεμένος με 10 τηλεφωνικούς αριθμούς. Επίσης, στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα και το όνομα του πρώην Αμερικανού γερουσιαστή Τζορτζ Μίτσελ. Επίσης, υπάρχουν καταγεγραμμένοι 16 τηλεφωνικοί αριθμοί επικοινωνίας με τον πρίγκιπα Αντριου, μικρότερο αδελφό του Καρόλου. Ο πρίγκιπας μάλιστα, φέρεται να είχε φιλοξενήσει τον Επστάιν στο στο ιδιωτικό καταφύγιο της Βασίλισσας στη Σκωτία.
Ακόμη, στην ατζέντα του ‘Επσταϊν έχουν καταγραφεί 18 συνομιλίες με την πρώην σύζυγο του πρίγκιπα Αντριου, Σάρα Φέργκιοσυον στην οποία είχε δάνεισε ένα τεράστιο ποσό το 2010 για να καλύψει τα χρέη της.

Επιπροσθέτως, περιλαμβάνονται τα ονόματα του αδελφού της Νταϊάνα, καθώς και αυτά των: Μπάρμπαρα Γουόλτερς, Αλεξ Μπάλντγουν, Ρίτσαρντ Μπράνσον, Λιζ Χάρλεϊ, Τομ Φορντ, Τζον Κλις, Μίνι Ντράιβερ, Ντάστιν Χόφμαν, Μπόμπι Κένεντι Τζούνιορ, Εντουαρντ Κένεντι, Χένρι Κίσινγκερ, Ρούπερντ Μέρντοχ, Τζάνις Ντίκινσον, Μαρί Χελβίν, Αντζι Εβερχαρτ, Κάρτνεϊ Λαβ.

Το δικαστικό αυτό έγγραφο προέρχεται από μια δικογραφία του 2011,ωστόσο, παίρνει άλλη διάσταση τώρα, στον απόηχο του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία με τον πρίγκιπα Αντριου, καθώς η Βιρτζίνια Ρόμπερτς υποστηρίζει ότι όταν ήταν ακόμη ανήλικη είχε υπάρξει «σεξουαλική σκλάβα» πάμπλουτου επιχειρηματία καθώς και ότι είχε αναγκαστεί να έρθει σε ερωτική επαφή με τον πρίγκιπα Αντριου στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική, σε ένα σεξουαλικό όργιο όπου μετείχαν και άλλα ανήλικα κορίτσια, κατ’ εντολή του Τζέφρι Επστάιν.
iefimerida.gr


Φανταστείτε η ατζέντα να βρίσκεται στα χέρια της Mossad. Η μήπως όχι;;



ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ «ΧΡΩΣΤΑ» Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

Πάνω σ’ αυτούς «χτίστηκε» η Νέα Τάξη.

Αυτούς πήραν οι τοκογλύφοι και τους «φύτεψαν» στις κοινωνίες, που είχαν ως στόχο. Τους επέστρεψαν σε ένα «καρότσι» επιτυχίας, για να λειτουργήσουν σαν πετυχημένα πρότυπα, που είχαν πάρει τις σωστές αποφάσεις. Οι περισσότεροι από αυτούς με το πτυχίο του Ναρκοκολεγίου προσλήφθηκαν από τις Citibank, Goldman Sachs και άλλες εβραιοεταιρείες και μετά «εμφυτεύτηκαν» στους μηχανισμούς των πατρίδων τους.



Μέσω των τραπεζών «αλώθηκαν» οι ευρωπαϊκοί κρατικοί μηχανισμοί. Στις τράπεζες των Εβραίων «φτιάχνονταν» οι ηγέτες και οι αξιωματούχοι, που θα οδηγούσαν την Ευρώπη στην Νέα Τάξη. Με αυτούς μετατράπηκαν τα κράτη σε «ναρκομανείς» των δανείων……….

Ας ψάξει κάποιος να δει πόσοι και ποιοι από τους ηγέτες, που σήμερα εξουσιάζουν τους λαούς της Ευρώπης, ήταν προηγουμένως τραπεζοϋπάλληλοι …Δουλικά των Εβραίων. Αυτοί οι «μορφωμένοι″ ναρκομανείς, αφού έγιναν υψηλόμισθοι υπάλληλοι όλων των τοκογλυφικών ιδρυμάτων των Εβραίων, έγιναν κοινωνικά πρότυπα …»Βαριά» βιογραφικά και μεγάλες επιτυχίες υπογεγραμμένες από τα αφεντικά. Οι νέοι, που τους «ακολουθούσαν», δεν ονειρεύονταν μόνον την «επιτυχία» τους, αλλά και τα πάρτι που τη συνόδευαν



…Τα πάρτι, όπου η κόκα είχε την τιμητική της …Η «αθώα» κόκα, η οποία απλά έδινε «ενέργεια», για να παρακολουθείς τα ατελείωτα πάρτι. Αυτοί όλοι είναι εκβιαζόμενοι από τα αφεντικά, που είναι και προμηθευτές τους. Αν κάποιοι εκβιάζουν με λίστες τύπου Siemens, κάποιοι άλλοι εκβιάζουν με λίστες ναρκωτικών……….

Έχοντας ισοπεδώσει όλες της άμυνες των λαών, ήταν έτοιμοι να φέρουν εις πέρας το βασικό τους σχέδιο. Ποιο ήταν αυτό; …Η κατάκτηση της Ευρώπης με τον τρόπο που αυτή επιτεύχθηκε στις ΗΠΑ. Όπως οι ιδιώτες τραπεζίτες κατέκτησαν τις ΗΠΑ, έτσι θα κατακτούσαν και την Ευρώπη. Όπως οι ναρκομανείς πολιτικοί των ΗΠΑ δεν σταμάτησαν την εβραϊκή επίθεση εξαγοράς της πατρίδας τους, έτσι έκαναν και οι Ευρωπαίοι συνάδερφοί τους, που ήταν και συμμαθητές τους στα Κολέγια.

Ποιος θα σταματούσε την εβραϊκή επίθεση στην Ελλάδα?…Ο Εβραίος ναρκομανής κοινωνιολόγος Γιωργάκης ή ο οικονομολόγος συγκάτοικός του; Γι′ αυτόν τον στόχο «ένωσαν» την Ευρώπη, ώστε να μοιάζει με τις ΗΠΑ και έφτιαξαν και την ΕΚΤ, ώστε να μοιάζει με τη FED. Ποιο ήταν το σχέδιο; Να υπερχρεώσουν τα ευρωπαϊκά κράτη και μετά να πάνε με τη μέθοδο του ΔΝΤ και του Τρίτου Κόσμου και ν’ αρπάξουν τα κράτη από τους λαούς……….

Όμως, για να τα καταφέρουν αυτά, θα έπρεπε ν’ ανοίξουν την άμυνα της Ενωμένης Ευρώπης. Έπρεπε να βρουν ένα μέλος της, για να την προδώσει …Ένα μέλος με κακή φήμη, αδίστακτο και με κόμπλεξ απέναντι στους άλλους …



Δεν χρειαζόταν να ψάξουν και πολύ. Τον είχαν ήδη έτοιμο τον κομπλεξικό «βετεράνο» στην Ευρώπη. Αυτή ήταν η Γερμανία …Η Δυτική Γερμανία, που εκείνη την εποχή λειτουργούσε σαν «παραπαίδι» του Δυτικού Κόσμου, πλημμυρισμένη από ξένες δυνάμεις κατοχής …Κομπλεξική και κακόβουλη. Αυτήν τη Γερμανία την έβαλαν στο πρόγραμμα «εθισμού». Το «Βιετνάμ» για τη Γερμανία ήταν η Ενοποίησή της. Την έβαλαν δήθεν στο όραμα της ενοποίησης, για να τη βάλουν να υπερχρεωθεί …Για να συνηθίσει τα «ναρκωτικά» τους.

Το χρήμα μοιάζει με ναρκωτικό. Μάλιστα έχει και την ίδια εθιστική συνέπεια, εφόσον αυτός που το παίρνει —και λύνει με «μαγικό» τρόπο τα προβλήματά του—, τα θέλει κάθε φορά που έχει ανάλογα προβλήματα. Γιατί ήταν ακριβή η ενοποίηση της Γερμανίας; Γιατί, εκτός όλων των άλλων, έπρεπε να εξαγοραστεί από τους Ρώσους το μερίδιό τους στην Ανατολική Γερμανία. Η Δυτική Γερμανία πήρε από τους Εβραίους τοκογλύφους των ΗΠΑ ως δάνειο αυτό το τεράστιο ποσό και ξεπλήρωσε τους Ρώσους, προκειμένου να εγκαταλείψουν την κτίση τους. Υπερφορτώθηκε με χρέη και έγινε «ναρκομανής» …Τεράστια χρέη …Τόσο μεγάλα, που ακόμα και τα σημερινά ελληνικά χρέη μοιάζουν «φιστίκια»…

Ο «ναρκομανής» της Ευρώπης θα μετέτρεπε και όλους τους υπόλοιπους σε «ναρκομανείς». Γιατί; Για να του βγει «τζάμπα» η δική του η «δόση».

Το κόλπο ήταν απλό. Οι τοκογλύφοι έβαζαν τους Γερμανούς να «σπρώχνουν» τους λαούς της Ευρώπης στην «αγκαλιά» των ιδίων, που παρίσταναν τις «Αγορές». Οι τοκογλύφοι πλήρωναν τους Γερμανούς να διαφθείρουν τις ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, προκειμένου ν’ αναζητάνε χρήματα από τις «Αγορές», δηλαδή από τους ίδιους. «Φόρτωναν» με δική τους ευθύνη τα κράτη, τα οποία δεν θα είχαν ούτε τη μαθηματική πιθανότητα να ξεχρεώσουν τα χρέη τους, χωρίς να ξεπουληθούν τα ίδια …Μιλάμε για τον ορισμό του «απεχθούς» χρέους …Τον ορισμό της απάτης και της τοκογλυφίας, που στοχεύει στην περιουσία του θύματος.



Με αυτόν τον τρόπο έδιναν αξία στα «πέτσινα» ναρκοδολάρια, εφόσον έχτιζαν χρέη, τα οποία υποθήκευαν τα ίδια τα κράτη και τις δημόσιες περιουσίες τους…

Η ανθρωπότητα θα βγει από το «σκοτάδι». Θα ξεφύγει από τα χρέη, τη θλίψη και την εξάρτηση. Είναι αδύνατον το ανθρώπινο είδος να αφεθεί στα χέρια των τοκογλύφων και των εμπόρων ναρκωτικών, που σήμερα κυβερνούν τον κόσμο. Είναι αδύνατον να αφεθεί να παραπαίει και να αργοπεθαίνει μέσα στη φτώχεια και την αθλιότητα. Είναι θέμα χρόνου να αποδειχθεί με τον πιο απόλυτο τρόπο η σχέση του ανθρώπου με τον Θεό. Ο άνθρωπος δεν είναι ορφανός. Θα βοηθηθεί από τον Πατέρα του. Τώρα, στην πιο σκοτεινή περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας, απαιτείται πίστη και υπομονή …Ελάχιστη υπομονή, γιατί ήδη έχει αρχίσει να «ξημερώνει» …Ο εφιάλτης τελειώνει.



ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

http://www.paraxeno.com/14088/atzenta-tou-pedofilou-evreou-trapeziti-pou-kei-ke-ton-bil-klinton-emplekonte-ke-ellines-politiki/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια