ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ!!



Η είδηση δεν είναι καινούργια.

Έχει βγει στη δημοσιότητα εδώ και δυόμισυ χρόνια, ωστόσο είναι ενδεικτική όχι μόνο του ποια είναι η κυρία Ρεπούση η οποία σε κάθε στιγμή επιτίθεται στους Έλληνες,την ιστορία, ακόμη και τη γλώσσα μας (την αρχαία ελληνική) την οποία χαρακτήρισε "νεκρή", δείχνει και το πόσο λερωμένος πολιτικά είναι ο Τσίπρας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει άνοιγμα για συνεργασία με τον Κουβέλη ο οποίος είχε στις τάξεις του τη Ρεπούση!

Σμύρνη 1922: Συνωστισμός στην παραλία!
"Ο Κεμάλ γιόρτασε το θρίαμβό του με τη μεταβολή της Σμύρνης σε τέφρα και την τεράστια σφαγή του εκεί χριστιανικού πληθυσμού\" έγραψε στα απομνημονεύματά του ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ. ( ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΕΜΑΛ: Εβραίος )

Η σφαγή της Σμύρνης συγκλόνισε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Ακόμα και στη Γαλλία -η φιλοτουρκική πολιτική της οποίας καθόριζε την πληροφόρηση που παρείχαν οι δημοσιογράφοι- διογκώθηκαν τα αντιτουρκικά συναισθήματα. Τον χριστιανικό πληθυσμό της Σμύρνης (ελληνικό και αρμενικό) είχαν εγκαταλείψει στο έλεος των κεμαλικών οι ελληνικές αρχές κατοχής συνειδητά, \"για να μην δημιουργηθεί προσφυγικό πρόβλημα στην Ελλάδα\", όπως ζητούσε ο πρωθυπουργός Δημήτριος Γούναρης, και με χαρά ικανοποιούσε ο αρμοστής της Ελλάδας στην Ιωνία Αριστείδης Στεργιάδης...

Για την φρίκη της σφαγής που ακολούθησε, περισσότερο από τις ανταποκρίσεις και τις ψυχρές επισημάνσεις των διπλωματών, το τοπίο εκείνων των ημερών αποκαλύπτεται μέσα από τις μαρτυρίες όσων το έζησαν. Μαρτυρίες συγκλονιστικές, που πιστοποιούν την ύπαρξη του Μικρασιατικού Ολοκαυτώματος. Για να κατανοήσουμε τι συνέβη τότε και να αναρωτηθούμε γιατί σήμερα η κ. Ρεπούση (όπως και αρκετοί άλλοι νεοέλληνες) εζήλωσε τη δόξα του ύστερου Γκαροντί, δημοσιεύουμε την αυθεντική Μαρτυρία της Ελένης Καραντώνη για τη σφαγή που έγινε από τα κεμαλικά στρατεύματα μετά το τέλος του ελληνοτουρκικού πολέμου.

Καλά ειναι πια γνωστό οτι αυτοί οι αριστεροί Μογγολοι γράφουν συνεχεία βιβλία για διαστρεβλώνουν τα πάντα!ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ!ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝ!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!! πχ Πολυμέρης Βόγλης,(Αυτός έχει αναλάβει εκτός απο την πλύση εγκεφάλου σε πανεπιστήμιο (Καθηγητής)γράφει περί κακών ναζι! και υπέρ Εβραίων σε πάνω απο 20 βιβλία, θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί να γράφουν περί ιστορίας σε αριστερούς λόγο συμφερόντων!αλλα έχει χάρη που κέρδισαν και γράφουν οπως γουστάρουν την ιστορια! )

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ (δαιμονοποίηση Γερμανών κλασικά! ο λόγος? η Γερμανία και γενικά η Ευρώπη αποδεδειγμένα είχε αποικισθεί απο πρωτοελληνικά φύλα πολύ νωρίτερα απ’ ότι είναι επισήμως παραδεκτό, αν και τέτοιου είδους ασυμφωνίες τείνουν να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Σε τι γλώσσα έγραφαν οι αρχαίοι «Γερμανοί»;Σε μυκηναϊκά (γραμμική β)!!!συνεχεία )και μιας και ηταν Έλληνες : ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΔΡΕΣΔΗΣ Winston Churchill, ο ''δημοκράτης'' διέταζε εν ψυχρώ: «Δεν θέλω καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ στην Δρέσδη!» Τι δεν κατάλαβες?.Στέφανος Μυτιληναίος, άλλο αριστερό κελεπούρι πρώην πασοκος , γράφει στην αριστερή tribune.gr, αυτός έχει αναλάβει περί αρχαίας Ελλάδας: Έλληνες Αυτόχθονες και όχι Ινδοευρωπαίοι! τι λες ρε? Έλληνες και Ινδοευρωπαίοι ειναι ενα και το αυτο!(ορίστε ο χάρτης βρέθηκε στο εξωτερικό! αυτά ειναι "απαγορευμένα" στην Ελλάδα! βρείτε τωρα που εχουν μεινει καθαροί Έλληνες!Θυμάστε την σφαγή της Ουκρανίας του Στάλιν;10 εκατομμύρια νεκροί και 2.500 χιλιάδες εκτελέσεις!(αλλα δεν τα λένε στα σχολεία!) μαντέψτε γιατι την έκανε! Εβραίοι ηταν απο πίσω απο το Στάλιν!) άλλο: Ο Μονοθεϊσμός στην Αρχαία Ελλάδα! εδω γελάμε οχι μόνο με αυτόν, αλλα και αυτοί που πιστεύουν κατι τέτοιο: Εισ 'Ελληνας;Τι προσκυνάς; Σήκω πάνω Εμείς και στους Θεούς Ορθοί μιλούμε Θεούς οχι στο θεο!... (εχω πλήρη επίγνωση οτι αν δεν είχε αλήθειες περί Γερμανών, θα είχε μεγαλύτερη απήχηση αλλα έμενα δεν θα με κάνουν σαν τα μούτρα τους,οπως πολλοί νεοελληνες ανιστοριτοι και αμόρφωτοι με 5 πτυχία! που δεν μπορούν να δουν τα αυτονόητα, λόγο πλυσης εγκεφάλου που κανουν εδω και χρονιά, απο τα σχολεία ακόμα...)©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια