ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Έλληνες Είναι καιρός να καταλάβουμε τι συμβαίνει γύρω μας! Ολοι ετοιμάζονται για πόλεμο και εμείς κοιμομαστε με τα τσαρουχια. Βλεποντας τι γινετε στην σκακιερα των πολιτικων εξελιξεων είναι κανεις να αναρωτιετε τι σ΄ταληθεια συμβενει γυρω μας, και για να γινω ποιο συγκεκριμένος αφου ο εκλεγεγμενος προεδρος της Αμερικης Τραμπ δεν θελει πολεμο με την Ρωσια τι κουβαλανε τοσα τανκς στην Ευρωπη τωρα ? και γιατι κουβαλανε τοσα Πυρινικα οπλα ακουσον ακουσον γυρω από τα συνορα της ευρωπης με την Ρωσια? Για ποιον προορίζονται? Ειστε με την Ιδεα ότι αν η Ρωσια δεχθει επιθεση δεν θα χρησιμοποιησει τα πυρινικα της ?

ΟΙ σκανδιναβικες πολεις θα γινουν σταχτη , οι πόλεις του βορρα θα κατυντισουν παραγκες, με καταστρεπτικες συνεπιες για ολη την οικουμενη ! Εμεις κληρονομησαμε την γη . Βλεπετε ο αντιχριστος η νεα ταξη πραγματων θελει να καταστρεψει την οικουμενη ολοκληρη ,και οικονομικα ,αλλα και οικολογικα για να ερθει μετα σαν λυτρωτης και να σου πει, ελα νασε τσιπαρω για να σου δωσω ένα κομματι ψωμι να φας . Ρε που καταντησαμε και ακομα να ξυπνησομε ολιο μας .

Τυχαίο νομίζετε που η Αμερική κατηγόρα ανοιχτα την Ρωσία ότι δέχτηκε κυβερνοεπιθεση (Χακιν) όταν ηταν οι εκλογες στην Αμερικη? Εχουν πολλα σεναρια! Και όταν εισαι υπερδυναμη κανεις ότι θελεις, δεν λογαριασεις κανενα .

Κερδισεν ο Τραμπ θα μας πουν αλλα στην ουσια κερδισε η Χιλαρι ετσι για ναμην υπαρξει διχονια αναμεσα στον Αμερικανικο λαο αναλαμβανει ο αντιπροεδρος της χωρας για ένα- δυο χρονια μεχρι να ξαναφίνουν εκλογές . θα επιβαλλουν και παλι κυρωσεις στην Ρωσια , και θα επιβαλουν ισως και στρατιωτικο νομο στην Αμερικη . Νεα Ταξη Πραγματων . Βλεπετε η Αμερικη προκαλει ανοιχτα την Ρωσια σε πολεμο τωρα και την Κινα! (ετσι νομιζουν) Ο Παροσιενκο της Ουκρανιας προκαλει και αυτος ότι το ΝΤανιεκ θα ξαναγινει και παλι δικο του το2017 ,η Κριμαια λεει θα προσαρμοσθει και παλι στην Ουκρανια. .Ελληνες ο πολεμος εχει ήδη αρχιςει 1ην Οχτωβριου του 2015 και πιαστηκε από κατω και κοιμαστε με τα τσαρουχια και σεις το ιδιο Ποντιοι !.

Ο Ποντος εν αστρο φωτεινον και οπου νανε θα γινουν όλα Ελληνικα ! ειμαστε ετοιμοι Ελληνες? Ελληνες Ποντιοι? Υπαρχουν καυσιμα να τους κυνηγήσουμε μεχρι την κοκκινη μηλια ? Θα αναρωτηθείτε ολοι γιατι σας τα γραφω ! Οι προφητειες λενε ότι δεν θα υπαρξει 45ος προεδρος αμερικης – Μπαμπα Βανκα Βουλγαριας, θα τους μαυρισει ο μαυρος λενα οι αγιοριτες μας , ο μαυρος ο οικος του θανατου Δ Παπευ. Για να δουμεν αν θα επαληθευθουν οι προφητειες?



Παπαμιλτιάδης Δημήτρης. Κύπρος 15 -1-2017

Το διαβάσαμε από το: ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/01/blog-post_546.html#ixzz4VpyEcC7D


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια