ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!





Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα δεν έχει ξανασυμβεί στον αιώνα.

Στον τόπο μας. Η κυβέρνηση να έχει συμπεριφορά ξένου κατακτητή. Χωρίς υπερβολή. Να σφίγγει, όλο και περισσότερο να σφίγγει το ζωνάρι στον λαό.

Έτσι το λένε. «Λαός». Το λες και πολίτες, και φορολογούμενοι. Αρέσει, όμως, περισσότερο το «λαός», από το «κόσμος».

Γιατί, αναρωτιώνται κάποιοι, ο λαός δεν αντιδρά. Γιατί ανέχεται κι άλλα μέτρα. Και σχεδόν παθητικά ακούει δεξιά και αριστερά ότι θα ληφθούν κι άλλα μέτρα. Γιατί;

Επειδή ο «λαός», αυτό που αποκαλούν «λαός» στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό που του πιστώνουν. Αγνός, καθαρός, περήφανος, αλύγιστος. Επειδή, ίσως, δεν ήρθε... ακόμα η ώρα του λαού. Επειδή αυτοί που τον πηδάνε τον «λαό» γνωρίζουν μέχρι που είναι οι αντοχές του.

Μήπως υπάρχει και άλλη εξήγηση.
Εδώ και επτά χρόνια να τον έχουν βάλει στην πρίζα τον «λαό» με συγκεκριμένη σκοπιμότητα. Να τον σπρώξουν στην τυφλή αντίδραση. Να ξεσηκωθεί και να τα διαλύσει όλα. Να μη μείνει τίποτα όρθιο. Που το ξέρεις, αν αυτό είναι το πλάνο.

Κι αυτό το γνωρίζει μόνο ο γίγαντας «λαός»! Και δεν πέφτει στην παγίδα. Γι’ αυτό με φρόνηση υπομένει μαρτυρικά τον γολγοθά του.





ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/03/blog-post_9971.html#ixzz4ciU1gnxZ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια