ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ 13 ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ...







Μαζική δηλητηρίαση είναι σε εξέλιξη για πάνω από έναν αιώνα, τελευταία αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Οι περισσότεροι δεν το έχουν συνειδητοποιήσει! Εδώ είναι μερικοί από τους πιο κοινούς τρόπους που αυτό συμβαίνει...



η καλύτερη ευκαιρία για να μειώσεις ή να τερματίσεις την έκθεση σε ορισμένα τουλάχιστον από τα δηλητήρια...

Υδράργυρο στα εμβόλια
Αυτό το εξαιρετικά τοξικό βαρύ μέταλλο ήταν ένα συστατικό σε αμάλγαμα. Ο υδράργυρος χρησιμοποιείται επίσης στο συντηρητικό θειομερσάλη στα περισσότερα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χορηγείται σε παιδιά.

Ο υδράργυρος είναι νευροτοξίνη και έχει κατηγορηθεί για τη δραματική αύξηση του αριθμού των αυτιστικών παιδιών, πολλά από τα οποία είναι ριζικά μέσα σε λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
Εμβολιασμοί και τα εμβόλια γρίπης δεν μας προστατεύει πραγματικά από μολύνσεις. Αντίθετα, είναι ιδιαίτερα επιβλαβή,
ειδικά για τα παιδιά που λαμβάνουν ένα κοκτέιλ εμβολιασμού. Επιπλέον, τα εμβόλια είναι συχνά μολυσμένα με ιούς, δέστε τα εμβόλια για το καρκίνο αν έχουν υδράργυρο όσοι δεν πιστεύεται,.

Χλώριο
Αυτός ο παράγοντας χημικού πολέμου και εξαιρετικά τοξικό προστέθηκε στην δημόσια παροχή νερού από το 1910 ως απολυμαντικό, Τώρα, τα προβλήματα των νόσων του κυκλοφορικού είναι κοινά. Και ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί όταν οι μάζες άρχισαν πίνουν πόσιμο νερό, στα φαγητά ,στα ποτά ,σχεδόν παντού, ένα από τα πιο κοινά δηλητήρια.

Αλουμίνιο
Αλουμίνιο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό σε μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Καθώς οι άνθρωποι έμαθαν της τοξικότητάς τους, άρχισαν να εγκαταλείπουν μαγειρικά σκεύη αλουμινίου και αποφυγή τρόφιμα τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο.( άλλου γιατί στην Ελλάδα της αποβλάκωσης όλα είναι οκ!)

Εξαιρετικά λεπτά σωματίδια που είναι το κύριο συστατικό του ψεκασμού,.το αλουμίνιο είναι νευροτοξίνη που μειώνει την νοημοσύνη και τη μνήμη.(τα αποτελέσματα τα βλέπει ο καθένας στο FACEBOOK πχ και γιατί ενώ ξέρουν ότι τα ΜΜΕ τους δουλεύουν τα πιστεύουν όπως τους πολίτικους,) Θεωρείται μια σημαντική συμβολή στην πρόωρη άνοια.

Pharma ναρκωτικά
Η έγκριση των φαρμακευτικών προϊόντων από ένα δημόσιο οργανισμό, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλής η λήψη τους. Πέλλα από αυτά έχουν τρομερές παρενέργειες εμποδίζουν συχνά τα βιολογικά συστήματα άμυνας σε ασθένειες. Στη συνέχεια, προβλέπεται επιπλέον φάρμακα. Πολλά φάρμακα είναι ψυχοτρόπα σήμερα, μειώνοντας περαιτέρω την ευφυΐα.

Ραδιενέργεια
Η ραδιενέργεια που προέρχεται από την πυρηνική καταστροφή φουκουσιμα, καθώς και άλλες μονάδες διαρροές των πυρηνικών όπλων, πυρομαχικών με απεμπλουτισμένο ουράνιο που χρησιμοποιείται από τον στρατό, τα ραδιενεργά μέταλλα όπως βάριο και θορίου στα chemtrail , και τα υπόλοιπα σωματίδια της πυρηνική δοκιμή το 1950 και 1960 είναι ένα άλλο σημαντικό παράγοντα για την επιδημία του καρκίνου.

Η ασπαρτάμη
Η τεχνητή γλυκαντική ουσία ασπαρτάμη προωθείται ως συστατικό σε προϊόντα διατροφής για την απώλεια βάρους και διαβήτη.είναι μια φοβερή νευροτοξίνη. μεθανόλη (οινόπνευμα ξύλου τοξικές) και φορμαλδεΰδη στο σώμα, επηρεάζει τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της όρασης, βλάπτουν το συκώτι και το πάγκρεας, και κάνει μερικούς ανθρώπους τρελούς. Γιατί αυτό το δηλητήριο έχει ήδη εγκριθεί για κατανάλωση;

Η ασπαρτάμη προστίθεται στην τσίκλα περαιτέρω ρύθμιση, καθώς και αρωματισμένο νερό. Διαβάστε τις ετικέτες με τα συστατικά για να αποφύγετε αυτό το δηλητήριο.

MSG - Το γλουταμινικό νάτριο
Το όξινο γλουταμινικό νάτριο χρησιμοποιείται ως ενισχυτικό γεύσης. μια νευροτοξίνη ενοχλεί τον εγκέφαλο και τα νεύρα. Μειώνει τη νοημοσύνη, μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και δυσφορία του πεπτικού συστήματος, και μπορεί επίσης να βλάψει την καρδιά.

BPA -

Bisphenol Acetate
είναι ένας προσομοιωτής είναι στην υπηρεσία τροφίμων και πλαστικών οικιακής χρήσης, όπως πλαστικά μπουκάλια νερού. Αυτό και άλλα παρόμοια πλαστικοποιητές όπως δισφαινόλη Sulfone (BPS) και η σεξουαλική ανισορροπίες προκαλούν αλλαγές του μαστού και των σεξουαλικών οργάνων .

Glyphosphate
Αυτό το ζιζανιοκτόνο τοξικό και άλλες επιβλαβείς χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη γεωργία φέρεται να είναι ένας παράγοντας για στειρότητα και καρκίνο. Οι περισσότερες άλλες γεωργικές χημικές ουσίες είναι επίσης εξουθενωτικές. Glyphosate και άλλες χημικές ουσίες μπορεί να περάσουν στο πόσιμο νερό,

Γενετικά Τροποποιημένα
Γενετικώς τροποποιημένοι οργανισμοί που συνήθως χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με γεωργικές χημικές ουσίες περιλαμβάνουν κοινά τρόφιμα καλαμπόκι, σόγια, ζαχαρότευτλων. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, σχεδόν όλοι καθένα από αυτά τα ευρείας κατανάλωσης τρόφιμα είναι γενετικώς τροποποιημένα, η πλειοψηφία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων που περιέχουν την ανάπτυξη bGH ορμόνη, και τα περισσότερα ζώα που παράγουν κρέας, που δεν έχει καμία ένδειξη σε ετικέτες.

EMC - τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία
Ηλεκτρομαγνητικά πεδία από τα κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, τηλεοράσεις,
"έξυπνοι μετρητές", ασύρματων επικοινωνιών και ραδιοτηλεοπτικών πύργους, κλπ., βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Χρησιμοποιήστε ένα κινητό τηλέφωνο με hands free μακριά από κεφάλι.

Γιατί να δηλητηριάζουν;
Η ελίτ εξουσίας το κάνει για:

"να προωθήσει την απάθεια"

"να αποδυναμώσει την αντίσταση "

"για τη μείωση της πληροφόρησης "

"για να αυξήσει την ύπνωση και την ευκολοπιστία"

"για να κρατήσει τον πληθυσμό σε άγνοια"

"για τη δοκιμή μεθόδων μακροζωίας προς όφελός τους"

"για να πετύχουν την απόσπαση της προσοχής των ανθρώπων με προβλήματα υγείας"

"για τη δημιουργία επιχειρήσεων της ιατρικής βιομηχανίας"

" για παιδοκτονία και για την προώθηση της υπογονιμότητας "

"για τη μείωση του πληθυσμού"

"για την εξάλειψη των μικρών αγροτών και των ανεξαρτήτων εταιρειών"

"για τον έλεγχο της παραγωγής τροφίμων, του κλίματος, του εδάφους και των φυσικών πόρων"

"για την αποδοτική διάθεση (φθηνά) των βιομηχανικών αποβλήτων"

"για να ελέγχουν πλήρως αυτό τον κόσμο "

"για να να πεθαίνουν νωρίτερα οι άνθρωποι"

"για να έχει το μεγαλύτερο κέρδος"

"για να διασφαλιστεί την διαρκής τυραννία"

Αυτό έχει γίνει αθόρυβα και σταδιακά.


aneksigita-fainomena.blogspot.gr
http://toaeriko.blogspot.gr/2014/02/13.html

https://kyklwpas.blogspot.gr/2014/02/13.html 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια