Μάθατε τα νέα; Είστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων εάν κατέχετε νόμιμα κυνηγετικά όπλα!






Σύμφωνα με το σκεπτικό Ντογιάκου, Κλάπα και Δημητροπούλου, όλοι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κατέχουν νομίμως κυνηγετικά όπλα, αποτελούν εν δυνάμει εγκληματίες, μιας και τα όπλα τους «έχουν χαρακτηριστεί ιστορικά (!) ως όπλα μάχης».


Ο συνήγορος του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κ. Νίκος Αντωνιάδης, παραθέτει τα κάτωθι:

«Δημοσιοποιώ το περιεχόμενο της προσφυγής του εντολέα μου Ηλία Κασιδιάρη κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, με το οποίο κυριολεκτικώς διαλύει το σαθρό οικοδόμημα του σκεπτικού της κράτησής του, στο οποίο σκεπτικό γίνεται πρωτοφανής επίκληση σε ποιοτικά στοιχεία του χαρακτήρα του κ. Κασιδιάρη (τα οποία, ούτως ή άλλως γνωστά στην πρώτη ανάκριση για το κύριο αδίκημα και είχαν ήδη αξιολογηθεί από τους ανακριτές του ν. 4022/2011 κατά της κράτησής του), ουδεμία απάντηση δίδεται στο ότι το ένα εκ των δύο όπλων ανήκει στον πατέρα του, γίνεται απίστευτη αναφορά σε όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο του ... Βιετνάμ για να "δικαιολογηθεί" ο κακουργηματικός χαρακτήρας της επίδικης οπλοκατοχής, υποτίθεται ότι απαντάται ο ισχυρισμός ότι δεν νοείται να τροφοδοτείς εγκληματική οργάνωση με ... ονομαστικά όπλα, αλλά η απάντηση είναι πραγματικά ακατάληπτη, βεβαιώνεται ψευδώς ότι πριν γνωμοδοτήσει ο κ. Ντογιάκος επί της δικονομικής μεταχείρισης του εντολέα μου, ρωτήθηκα τόσο εγώ όσο και ο κ. Κασιδιάρης από τον εισαγγελέα, ενώ ο εν λόγω εισαγγελέας, όπως κατήγγειλα μετά το πέρας της ανάκρισης, αρνήθηκε να υποβάλει την παραμικρή ερώτηση, και άλλα πολλά που θα αναγνώσετε στο κείμενο της προσφυγής, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί τα κείμενα του απολογητικού υπομνήματός του και της απολογίας του ενώπιον ανακριτριών και εισαγγελέα που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.

Αναμένουμε το Συμβούλιο Εφετών να αποκαταστήσει τη δικονομική τάξη, να προστατεύσει το Σύνταγμα, αλλά και την κοινή λογική.

Επισυνάπτω και τις ονομαστικές νόμιμες άδειες των δύο όπλων για να γίνει απολύτως κατανοητό το μέγεθος του εγκλήματος σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι αυτά μετατράπηκαν σε άλλα όπλα, ακόμη και αν αυτά μετατράπηκαν σε όπλα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ή του πολέμου του Βιετνάμ (όπως διαβάζετε στο απίστευτο ένταλμα) ακόμη και εάν αυτά κατέστησαν... πυρηνικά όπλα, δεν έπαυσαν ποτέ να φέρουν την ταυτότητα "Κασιδιάρης", ώστε καταλύεται η κοινή λογική ότι με αυτά προμήθευε εγκληματική οργάνωση, βέβαιος ότι θα συλληφθεί πάραυτα μετά την πρώτη χρήση τους ...!».




ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Μάθατε τα νέα; Είστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων εάν κατέχετε νόμιμα κυνηγετικά όπλα! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_2076.html#ixzz37dV4Oqxw

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια