ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ: «Η Ελλάδα έχει τόσο στρατό και δεν μπορεί να διασφαλίσει τα σύνορά της απο τους μετανάστες»;






Έντονη κριτική εναντίον της Ελλάδας ασκεί και ο Αυστριακός υπουργός
Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης, Σεμπάστιαν Κουρτς, του συγκυβερνώντος – με τους Σοσιαλδημοκράτες – συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, σε συνέντευξή του στο νέο τεύχος του αυστριακού εβδομαδιαίου περιοδικού «Προφίλ», που θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Δευτέρα. Θέμα κριτικής η «Προστασία των συνόρων».

Δεν μπορεί να καταλάβει το «πώς η Ελλάδα, η οποία έχει τις μεγαλύτερες κατά κεφαλήν στρατιωτικές δαπάνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τα εξωτερικά σύνορα της Ένωσης», τονίζει στη συνέντευξή του ο Σεμπάστιαν Κουρτς και προσθέτει ότι «χρειάζεται να ασκηθεί πίεση εκ μέρους της ΕΕ προς την Ελλάδα, για να ανταποκριθεί αυτή στα καθήκοντά της».

Κατά την άποψή του, θα ήταν ευχής έργον να δράσουν επί τόπου «κατά αυτών των βαρβάρων», εκείνες οι χώρες που διαθέτουν τις στρατιωτικές δυνατότητες, ενώ θα πρέπει να υπάρξει επίσης συμμετοχή και της Αυστρίας – «καθώς δεν νοείται ουδετερότητα στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας» (σ.σ. εννοεί το καθεστώς διαρκούς ουδετερότητας της χώρας του)-, με την παροχή προστατευτικού εξοπλισμού, για παράδειγμα αλεξίσφαιρων.

crashonline.gr

Το διαβάσαμε από το: ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ: «Η Ελλάδα έχει τόσο στρατό και δεν μπορεί να διασφαλίσει τα σύνορά της απο τους μετανάστες»; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_497.html#ixzz3ixIdjviE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια