ΣΟΚ ! ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ! ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ !‏






Μια μεγάλης κλίμακας οικονομική κρίση θα ταρακουνήσει τον κόσμο, αυτόν τον Οκτώβριο.



Δύο γνωστοί οικονομικοί αναλυτές προβλέπουν ότι σχεδόν όλες οι χώρες θα επηρεαστούν από μία οικονομική κρίση τεράστιας κλίμακας που θα λάβει χώρα στις αρχές αυτού του Οκτώβρη.

Ο Αμερικανός οικονομολόγος Martin Armstrong προείδε την κατάρρευση των χρηματιστηριακών αγορών σε όλο τον κόσμο το 1987, γράφει η ιστοσελίδα «Infowars».

Εδώ και πολλά χρόνια ο ειδικός προειδοποιεί ότι οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αναπόφευκτα θα βρεθούν αντιμέτωπες με μια κρίση αφερεγγυότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης από τον προσεχή Οκτώβριο. Ο Armstrong πιστεύει ότι η 1η Οκτωβρίου θα αποτελέσει σημείο καμπής για την παγκόσμια οικονομία και από εκείνη τη στιγμή θα αρχίσει μια μεταστροφή της εμπιστοσύνης των επενδυτών του δημοσίου τομέα και των κυβερνήσεων προς τον ιδιωτικό τομέα.

Ο ειδικός πιστεύει ότι οι μεγάλες επενδύσεις κεφαλαίων στο δημόσιο τομέα, με τη μορφή ομολόγων θα εισρεύσουν από την Ευρωζώνη προς τις αμερικανικές μετοχές. Έτσι, ο οικονομολόγος προβλέπει «μια τεράστια ανοδική τάση του χρηματιστηρίου των ΗΠΑ».

Εν τω μεταξύ, ένας άλλος οικονομολόγος, ο Larry Edelson, προέβλεψε την κατάρρευση της φερεγγυότητας των κυβερνήσεων από τις 7 Οκτωβρίου 2015.Ο Edelson πιστεύει επίσης ότι μεγάλα ποσά των επενδύσεων θα εισρεύσουν από την Ευρωζώνη στις ΗΠΑ, πράγμα που θα οδηγήσει στην αύξηση της αξίας των μετοχών στη χώρα.

Και οι δύο αναλυτές πιστεύουν ότι η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ θα πετάξει στα ύψη ενώ οι άλλες θα καταρρεύσουν. Ωστόσο, από το ντόμινο κατάρρευσης το αποτέλεσμα τελικά θα είναι να χτυπηθεί και η Αμερική , η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια χρηματοπιστωτική κρίση και μη πληρωμή των χρεών της.






























Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2015/08/blog-post_70.html#ixzz3hwG5fHas

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια