Nέος χάρτης της ΙSIS και με την Ελλάδα στις κτήσεις της..Θέλει να καταλάβει ως και μέρη της Ευρώπης ως το 2020…Μετονομάζει τα Βαλκάνια σε Orobpa Daesh






Αυτός είναι ο νέος τρομακτικός χάρτης της Ευρώπης που δημοσιοποίησε η ISIS και που τον επεξεργάστηκε με βάση τις περιοχές που θα επεκτείνει την κυριαρχία της στα 5 επόμενα χρόνια ως το 2020.


Η τρομοκρατική οργάνωση προσανατολίζεται όπως διατείνεται να επεκταθεί από Ισπανία ως Κίνα και σε κάποιες περιοχές της Β Αφρικής.Αυτό το σχέδιο προβλέπει να θέσει υπό τον έλεγχό της την Μέση Ανατολή,την Β Αφρική και κάποια μέρη της Ευρώπης για να ολοκληρώσει το χαλιφάτο της.Θα εκτείνεται από την Ισπανία στα δυτικά ως την Κίνα στα ανατολικά. Στον χάρτη αυτόν φαίνεται να παίρνει και τον έλεγχο των Βαλκανίων συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.Τα Βαλκάνια τα μετονομάζει σε « Orobpa ».
Qoqzaz είναι το αραβικό όνομα που αποδίδει στον Καύκασο.Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τη Ρωσία και άλλες πιο μικρές χώρες.Την Ιβηρική Χερσόνησο την αναφέρουν ως Αndalus.Αυτό είναι το αραβικό όνομα που της δόθηκε κατά την κατάκτησή της από τους Μαυριτανούς μεταξύ του 8ου και 15 αι.Η οργάνωση διαθέτει 50.000 μέλη και περί τα 2 δις £ αποθεματικό και περιουσιακά στοιχεία χάρη στο γεγονός ότι ελέγχει περιοχές με πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Ο δημοσιογράφος του BBC ο Andrew Hosken και συγγραφέας που το νέο του βιβλίο τιτλοφορείται « Το Βασίλειο του φόβου: το εσωτερικό του Ισλαμικού Κράτους « .–που συμπεριλαμβάνει αυτόν τον χάρτη με τις στοχευόμενες περιοχές στο νέο του βιβλίο – δήλωσε ότι η ISIS θέλει να να καταλάβει όλοκληρη την επικράτεια που θεωρεί ισλαμικό κόσμο.Η ISIS είναι γνωστή για τις βάρβαρες μεθόδες της.”Αν είχαν όπλα μαζικής καταστροφής θα τα χρησιμοποιούσε” αναφέρει ο Andrew Hosken.Ο συγγραφέας δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως το 1996 ο Abou Moussab al-Zarqaoui, που θεμελίωσε την τρομοκρατική οργάνωση που μετατράπηκε σε ISIS περιέγραψε ένα πρόγραμμα 7 φάσεων που θα οδηγούσε την οργάνωση στη νίκη ως το 2020.
Ο δημοσιογράφος τονίζει: « Υπάρχει ένας κίνδυνος ότι γίνεται πάλι μια έκκληση σε όλους τους μουσουλμάνους στον κόσμο για να ενταχθούν σε αυτούς.Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να θεωρείται ότι μάχεται τη Δύση. Αυτοί νομίζουν ότι πολλοί μουσουλμάνοι από τον κόσμο θα θεωρήσουν ότι οι μουσουλμάνοι δέχονται επίθεση και θα προστεθούν στο Ισλαμικό Κράτος.
Το όνομα του περιοδικού τους είναι Dabiq που είναι μια πόλη στη Συρία όπου ο Αρμαγεδώνας τους,όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική μάχη ανάμεσα σε αυτούς και τη Δύση » .
«Ήμασταν τόσο κοντά να τους καταστρέψουμε την περίοδο 2010 με 2011.Το 80% των ηγετικών στελεχών τους είχαν συλληφθεί ή σκοτωθεί.Αλλά δεν καταφέραμε να τους εξαλείψουμε και τώρα επιστρέφουν ως μεταστατικός καρκίνος… » καταλήγει ο Hosken.10.8.15 express.co.

dimpenews.com



Το διαβάσαμε από το: Nέος χάρτης της ΙSIS και με την Ελλάδα στις κτήσεις της..Θέλει να καταλάβει ως και μέρη της Ευρώπης ως το 2020…Μετονομάζει τα Βαλκάνια σε Orobpa Daesh http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/n-sis-2020-orobpa-daesh-n-sis-2020.html#ixzz3iQ4nOGH6

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια