Προσοχή Σου Έχουν Ετοιμάσει Απάτη -Αυτό Πρέπει Να Το Δουν Όλοι Οι Έλληνες Για Να Μη Κάνουν Κάποιοι Καμία Μ@Λ@Κία Την Ημέρα Των Εκλογών – Και Θα Καταλάβεις Γιατί Τους Λέω Ψευτοδημοκράτες







Τις τελευταίες μέρες ακούμε και βλέπουμε ακόμα και στο facebook διάφορα άρθρα που προωθούν την αποχή από τις κάλπες.
Μάλιστα έχουμε δει ακόμα και χορηγούμενο μπάνερ (δηλαδή διαφήμιση) από κάποιες και καλά επαναστατικές σελίδες του facebook χωρίς να έχουν ούτε 1000 φίλους που λένε ότι αν δεν πάει να ψηφίσει το 50% των πολιτών οι εκλογές είναι άκυρες.

Προσοχή αυτό είναι μία τεράστια μπαρούφα και μάλιστα καλοδουλεμένη. Δεν προβλέπετε πουθενά κάτι τέτοιο από το σύνταγμα αντιθέτως λόγο του νόμου έκτρωμα με το μπόνους των 50 εδρών και γενικά με τον εκλογικό νόμο που είναι φυσικά στα μέτρα τους του βοηθάς και μάλιστα απίστευτα πολύ.

Ας δούμε ένα παράδειγμα για να καταλάβεις πως λειτουργεί το σύστημα αν είμαστε 100 άτομα και υπάρχουν 5 υποψήφιοι και ψηφήσουν τον α)40 άτομα τον β)30 άτομα και τον γ)20 δ και ε από 5 τότε βγαίνει ο α)πρώτος με ποσοστό 40% +το μπόνους των εδρών των δύο τελευταίων που ας υποθέσουμε δεν μπαίνουν βουλή.

Αν τώρα στο ίδιο παράδειγμα ο α)40 άτομα τον β)30 άτομα και τον γ)10 δ και ε από 0 τότε και απέχουν οι 20 τότε βγαίνει ο α)πρώτος με 50% +το μπόνους άρα μετράει το ποσοστό με το επι της % της συμμετοχής και όχι του εκλογικού συνόλου.

Προσοχή αν δεν ψηφίσει το 50+1% τότε δίνεις το δικαίωμα στο πρώτο κόμμα να διπλασιάσει τα ποσοστά του.

Οπότε αν δεν πας να ψηφίσεις του βοηθάς και μετά μη κλαίγεσαι γιατί απλά είσαι βλ΄@κ@ς.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που κάποιοι προωθούν την αποχή… Φρόντισε να του δούνε όλοι οι Έλληνες γιατί η άγνοια και η ηλιθιότητα από κάποιους θα σου κοστίσει.

scoops

Το διαβάσαμε από το: Προσοχή Σου Έχουν Ετοιμάσει Απάτη -Αυτό Πρέπει Να Το Δουν Όλοι Οι Έλληνες Για Να Μη Κάνουν Κάποιοι Καμία Μ@Λ@Κία Την Ημέρα Των Εκλογών – Και Θα Καταλάβεις Γιατί Τους Λέω Ψευτοδημοκράτες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/09/blog-post_792.html#ixzz3ldvW9LUY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια