Ξεβρακώνουμε τον αξιότιμο- πολιτικό αρλούμπα – γέροντα της Βουλής! Αυτούς διόρισε ο Βασίλης Λεβέντης! Αν τους πληρώνεις από την τσέπη σου ρε….! Δείτε το ΦΕΚ του αίσχους!



Το ΔΟΥΛΕΜΑ συνεχίζεται από τον Γεροξεκούτη...

Όχι που θα έβαζε τάξη στο δημόσιο….

Μια από τα ιδία και αυτός…

Πριν ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μπει στη Βουλή διατράνωνε ότι μία από τις προτάσεις του θα ήταν η εξής:...
άμεση απόλυση από τη Βουλή υπαλλήλων που διορίστηκαν με συμφωνία των κομμάτων και έχουν συγγενική σχέση με νυν ή πρώην βουλευτές! Λίγους μήνες μετά φαίνεται ότι αναθεώρησε κι έτσι προχώρησε και ο ίδιος στην πρόσληψη δύο μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή. Δεν πρόκειται ωστόσο για δύο άγνωστους στον ίδιο ανθρώπους, αλλά για δύο υποψηφίους του κόμματός του, οι οποίοι δεν εξασφάλισαν τις απαραίτητες ψήφους για να «καπαρώσουν» μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η απόφαση

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, «διορίζονται, μετά την κατά νόμο πρόταση του προέδρου της Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, κ. Βασιλείου Λεβέντη, σε υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις μετακλητών υπαλλήλων οι: α) Ειρήνη Σημαδοπούλου του Ηλία, με Δ’ βαθμό και το Β.Μ. του βαθμού αυτού, της ΔΕ κατηγορίας, στην Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, και β) Κυριαζής Κωτάνογλου του Ιωάννη, με Δ’ βαθμό και το Β.Μ. του βαθμού αυτού, της ΥΕ κατηγορίας, στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ»!
www.makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια