Το Ισλαμικό Κράτος συνεργάζεται με το Πεντάγωνο για να καταστρέψουν τη Συρία



Τον Ιούλιο δύο ανώτεροι αναλυτές της Centcom κατέθεσαν επίσημη καταγγελία λέγοντας ότι αξιωματούχοι στο Πεντάγωνο μετέτρεψαν δεδομένα για να φανούν καλύτερες οι εκτιμήσεις σχετικά με την στρατιωτική εκστρατεία εναντίον του ισλαμικού κράτους. Τον Σεπτέμβριο επιπλέον 50 αμυντικοί αναλυτές υπέγραψαν την καταγγελία αυτή.

Ο ισχυρισμός οδήγησε το γενικό επιθεωρητή στο Πεντάγωνο για να ξεκινήσει μια έρευνα, κάτι που αποτελεί μια ασυνήθιστη κίνηση.

Η Centcom αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες ή σχόλια σχετικά με την έρευνα. Ο εκπρόσωπος της Centcom, συνταγματάρχης Πάτρικ Ράιντερ, είπε ότι «η IG έχει την ευθύνη να διερευνήσει όλες τις καταγγελίες, και χαιρετίζουμε και υποστηρίζουμε την ανεξάρτητη εποπτεία τους. »

Σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύτηκε από το The Daily Beast οι «καταγγελίες δείχνουν, ότι ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που καταδιώκουν τις εσωτερικές διεργασίες των ομάδων τρομοκρατίας πιστεύουν, ότι οι εκθέσεις τους χειραγωγούνται για να ταιριάζουν με μια δημόσια ρητορική. Οι ισχυρισμοί απηχούν τις κατηγορίες, ότι πολιτικοί και ανώτεροι αξιωματούχοι παραποίησαν πληροφορίες για το υποτιθέμενο πρόγραμμα όπλων του Ιράκ το 2002 και το 2003. «

Τρεις Εσωτερικές Επιτροπές στις ΗΠΑ θα διερευνήσουν από κοινού καταγγελίες της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ ότι εκθέσεις των μυστικών υπηρεσιών μεταβλήθηκαν, ανακοίνωσαν οι πρόεδροι την Παρασκευή.

Πόλεμος εναντίον της Συρίας κι όχι του Ισλαμικού Κράτους

Η Έρευνα του Πενταγώνου και αυτών που διεξάγονται από τους Ρεπουμπλικάνους στη Βουλή είναι απίθανο να αποκαλύψει την πραγματική αιτία, εξ αιτίας της οποίας ο πόλεμος εναντίον του ισλαμικού κράτους είναι μια αποτυχία.

Από την αρχή η αεροπορική εκστρατεία εναντίον του IS έχει στόχο την οικονομική υποδομή της Συρίας και του Ιράκ.

«Μέχρι στιγμής, οι επιδρομές των ΗΠΑ, που άρχισαν μετά από την συμμετοχή της Ρωσίας στη Συρία έχουν στοχεύσει άμαχους, εγκαταστάσεις υποδομής, τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής και άλλες υποδομές, και δεν έχουν βάλει στο στόχαστρο τις τρομοκρατικές ομάδες», δήλωσε ο Jamal Wakim, καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο του Λιβάνου.

«Αυτό που βλέπουμε να συμβαίνει είναι ότι οι στόχοι που επιλέγονται είναι εκείνοι που δεν έχουν, σε πολλές περιπτώσεις, καμία στρατιωτική αξία καθόλου για το ISIS ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ανταρτών, αλλά στην πραγματικότητα διαλύουν την υποδομή που η συριακή κυβέρνηση θα έχει, όταν οι μάχες τελειώσουν, όπως: το διυλιστήριο πετρελαίου Conoco και το ασανσέρ σιτηρών, » δήλωσε ο Alan Sabrosky, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν και απόφοιτος της Σχολής Πολέμου του Στρατού των ΗΠΑ.

Στα μέσα Οκτωβρίου οι ΗΠΑ στοχεύουν το ηλεκτρικό δίκτυο της Συρίας, όταν έκαναν αεροπορικές επιδρομές εναντίον δύο σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας υπό τον έλεγχο του ISIS, στην περιοχή αλ-Rudwaniya στα ανατολικά του Χαλεπίου.

Αφού δύο θερμοηλεκτρικοί σταθμοί στο Χαλέπι βομβαρδίστηκαν η συριακή κυβέρνηση έστειλε επιστολές προς το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών λέγοντας ότι οι «αεροπορικές επιδρομές της λεγόμενης αντιτρομοκρατικής συμμαχίας, υπό αμερικανική ηγεσία, κατά των υποδομών, σε διάφορες περιοχές της Συρίας, ήταν μια άγρια επίθεση.»

Εκτός από τις μη στρατιωτικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας η συμμαχία έχει στόχο κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου και εγκαταστάσεις στις επαρχίες Hassaka και Ντέιρ EzZour «προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε αγωγούς και φρεάτια πετρελαίου για να μην αναφέρουμε τη μεγάλη ρύπανση του περιβάλλοντος που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή, εξαιτίας των πυρκαγιών που ξέσπασαν στα χωράφια,» σύμφωνα με το The Syrian Times.

Η καταστροφή των κρίσιμων στρατιωτικών και οικονομικών υποδομών στη Συρία είναι μια τυπική διαδικασία λειτουργίας.

Στη Λιβύη, το ΝΑΤΟ βομβάρδισε το αρδευτικό σύστημα της χώρας. Το σύστημα μετέφερε το νερό από τα υδροφόρα στρώματα κάτω από τη νότια έρημο της Λιβύης περίπου στο 70% του πληθυσμού.

Η στρατιωτική στόχευση των μη στρατιωτικών υποδομών, ιδιαίτερα των αποθεμάτων νερού, είναι ένα έγκλημα πολέμου, σύμφωνα με τις Συμβάσεις της Γενεύης.

Κατά τη διάρκεια της εισβολής στο Ιράκ το 1991, ο στρατός των ΗΠΑ στόχευσε το σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της πόλης. Το κατεστραμμένο δίκτυο ενέργειας ξαναστοχεύθηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής του 2003.

Εκτός από το ηλεκτρικό σύστημα του Ιράκ, οι ΗΠΑ στοχεύουν τηλεφωνικές και ραδιόφωνικές ανταλλαγές, σταθμούς αναμετάδοσης, τους πύργους και τις εγκαταστάσεις μετάδοσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων, τις εγκαταστάσεις σιδηροδρομικών μεταφορών, σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων, γέφυρες, ανισόπεδες διαβάσεις αυτοκινητοδρόμων, εθνικών οδών, επεξεργασίας και διάθεσης συστημάτων των λυμάτων και ακόμη ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους.

Το 2001 ο Thomas J. Νάγκι «ανακάλυψε έγγραφα της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας αποδεικνύοντας περίτρανα ότι, σε αντίθεση με τη Σύμβαση της Γενεύης, η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρησιμοποιούσε σκόπιμα κυρώσεις κατά του Ιράκ, για να υποβαθμίσει την ύδρευση της χώρας μετά τον πόλεμο του Κόλπου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες γνώριζαν το κόστος που θα είχε σε αμάχους Ιρακινούς, κυρίως παιδιά, και προχώρησαν ούτως ή άλλως. «

Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ αναπαρήγαγαν αυτό το σχέδιο κατά τη διάρκεια του βομβαρδισμού της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, το ΝΑΤΟ βομβάρδισε νοσοκομεία, σχολεία, κέντρα ημερήσιας φροντίδας, αποθήκες τροφίμων, σπίτια πολιτών, και μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, συμπεριλαμβανομένων των εκκλησιών και των μοναστηριών.

Δημιουργική Καταστροφή

Οι νεοσυντηρητικοί του Μπους πήραν τον όρο «δημιουργική καταστροφή» και την εφάρμοσαν στην προσπάθεια να αποδομήσουν τα έθνη βίαια και να τα ξαναχτίσουν, με τρόπο που να συμφέρει το σκοπό της παγκοσμιοποίησης. Στη Συρία η διαδικασία αυτή μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ο Μπασάρ αλ-Άσαντ καθαιρεθεί, όπως ο Καντάφι στη Λιβύη.

Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των μυστικών υπηρεσιών άμυνας αποκάλυψαν το πλάνο του παιχνιδιού: την καταστροφή της κυβέρνησης Αl-Assad και τη δημιουργία ενός πριγκιπάτου σαλαφιστών που θα ελέγχεται κατευθείαν από τη Σαουδική Αραβία.

Το Ισλαμικό Κράτος, πρώην ISIS και πριν η Αλ Κάιντα στο Ιράκ, που ιδρύθηκαν από ψυχολογικές επιχειρήσεις (Psychological operations (PSYOP)), όπως δέχεται το Πεντάγωνο- είναι το προτιμώμενο μέσο της δημιουργικής καταστροφής. Η έρευνα της Centcom θα αγνοήσει αναμφίβολα το γεγονός αυτό και θα χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει και να επεκτείνει τον πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ένας πόλεμος κατά του Αλ-Άσαντ.

prisonplanet.gr

Το διαβάσαμε από το: Το Ισλαμικό Κράτος συνεργάζεται με το Πεντάγωνο για να καταστρέψουν τη Συρία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_3131.html#ixzz3uOoUd21g

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια