ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»!



Ανεξάρτητη νορβηγική πετρελαϊκή εταιρεία επιβεβαίωσε τους ρωσικούς ισχυρισμούς, ότι το Ισλαμικό Κράτος οφείλει μέρος των κερδών του σε λαθρεμπόριο πετρελαίου που κάνει με την Τουρκία.

Μετά από αίτηση του νορβηγικού υπουργείου εξωτερικών, η πετρελαϊκή εταιρεία Rystad Energy μελέτησε στοιχεία και συνέταξε το αντίστοιχο πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο μεγάλης έκτασης λαθρεμπόριο πετρελαίου συμβαίνει μεταξύ Ισλαμικού Κράτους και Τουρκίας.

Η νορβηγική εφημερίδα Klassekampen έχει στα χέρια της της έκθεση, την οποία και δημοσίευσε σήμερα, σύμφωνα με την οποία: «Μεγάλες ποσότητες συριακού και ιρακινού πετρελαίου περνούν τα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και περιοχών που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος και πωλούνται σε μειωμένες τιμές, έως και 25 δολάρια το βαρέλι».

Όπως σημειώνεται στην έκθεση, πολλοί από τους στρατιώτες που φυλάνε τα σύνορα των δύο χωρών, είναι αυτοί που βοηθούσαν το καθεστώς Σαντάμ Χουσεΐν να πραγματοποιεί λαθρεμπόριο πετρελαίου, όταν και είχαν επιβληθεί κυρώσεις από τους Δυτικούς στην Βαγδάτη, μετά την εισβολή των Ιρακινών στο Κουβέιτ.

Τώρα, όπως αναφέρεται, αυτοί οι ίδιοι που βοηθούσαν το Σαντάμ Χουσεΐν, τώρα βοηθάνε τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/12/blog-post_1298.html#ixzz3uxtG5eSg

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια