Προειδοποιητικά σημάδια πλήρους πυρηνικού πολέμου. Οι Αμερικανοί πεζοναύτες προετοιμάζονται για πυρηνικό πόλεμο. Τι ξέρουν που δεν γνωρίζουμε;(ΒΙΝΤΕΟ)



Κάθε μέρα που περνά βλέπουμε ειδήσεις που δείχνουν ότι βαδίζουμε προς την καταστροφή.Τα προειδοποιητικά σημάδια που βλέπουμε τώρα είναι προετοιμασίες που γίνονται για πυρηνικό πόλεμο,όπως θα δείτε στο 1ο βίντεο,από τον Λουκά Rudkowski.Ρωσικά βομβαρδιστικά πρόσφατα κύκλωσαν το στρατιωτικό κόμβο των ΗΠΑ στο νησί του Γκουάμ,όπως γράφει η Washingkton Free Beacon,με τους πεζοναύτες των ΗΠΑ να ετοιμάζονται για το χειρότερο,όπως οι ασκήσεις για χημικά,βιολογικά και πυρηνικά όπλα,που έγιναν αυτή την εβδομάδα στο στρατόπεδο Lejeune.


Τι κάνουν οι Αμερικανοί πεζοναύτες, γνωρίζουν κάτι που ο αμερικανικός λαός δεν ξέρει; Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα πληρώσει για την κατάρριψη του Su-24,όπως θα δείτε στο 3ο βίντεο.Η Ρωσία έχει αναπτύξει ένα αεροπλάνο για την "ημέρα της κρίσεως"και είναι σε σε ετοιμότητα για πυρηνικό πόλεμο ενώ εμείς βλέπουμε την πολύ πραγματική πιθανότητα ότι εκατοντάδες εκατομμύρια θα μπορούσαν σύντομα να πεθάνουν εάν η Ρωσία, η Τουρκία, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ να επιτρέψουν τα πράγματα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο.Μπορούμε επίσης να δούμε πόσο σοβαρή είναι η Ρωσία με την Τουρκία, καθώς το Κρεμλίνο πραγματοποίησε πρόσφατα μια πολεμική ενημέρωση και όπως μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω 4ο βίντεο, η Ρωσία δεν είναι πάρα πολύ ευχαριστημένη με τις χώρες που κάνουν «αιματηρή επιχείρηση» με τους τρομοκράτες.
Είναι ένας πυρηνικός παγκόσμιος πόλεμος. Τι θέλει η ποινική ελίτ για την Αμερική και τον κόσμο και τώρα «πεθαίνει», όπως υποστήριξε ο Ted Nugent στο 2ο βίντεο που ακολουθεί με τον Alex Jones του Infowars;Είναι ό, τι αυτή τη στιγμή, ελέγχουμε σε παγκόσμια κλίμακα μόνο τη μετάβαση σε μια «νέα παγκόσμια τάξη», ένα νέο σύστημα, όμως η Αμερική πηγαίνει στο δρόμο του θανάτου όλων των εθνών και των συστημάτων που πεθαίνουν;
Αν και οι εντάσεις στη Μέση Ανατολή δεν είναι αρκετά κακές, μαθαίνουμε κι εμείς ότι η Βόρεια Κορέα και ο ατρόμητος ηγέτης τους Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να προετοιμάζονται για νέες πυρηνικές δοκιμές, όπως θα δείτε στο 5ο βίντεο. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο στο χρόνο, όταν ακόμα και η Βόρεια Κορέα πρόκειται να εμπλακεί σε αυτή την παγκόσμια παρτίδα σκακιού όπως παρακολουθούμε όλοι; Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κανείς είναι ακόμα ένα θερμοκέφαλο που θα θέσει τα πράγματα μακριά - ξέρουμε ότι μόλις αρχίζει, μπορεί να μην τελειώσουν ποτέ.
Οπως μαθαίνουμε οι ΗΠΑ βρίσκονται πολύ πίσω τεχνολογικά σε πολεμικό εξοπλισμό από την Ρωσία και την Κίνα.Η Ρωσία διαθέτει σήμερα ένα νέο «όπλο για την Ημέρα της Κρίσεως» που θα μπορούσε να σκοτώσει τους Αμερικανούς,είπε ο γκουρού των υπολογιστών, John McAfee,και λέει ότι αυτά τα νέα ρωσικά όπλα για την «Ημέρα της Κρίσεως» θα μπορούσαν να σκοτώσουν το 90% όλων των Αμερικανών! Ελπίζουμε ότι οι πεζοναύτες μας είναι έτοιμοι για τον πυρηνικό ή χημικό πόλεμο, ενώ το ΑΝΡ εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά απογοητευμένο από όσους βρίσκονται στην εξουσία, οι οποίοι δεν δίνουν στον αμερικανικό λαό την ίδια ευκαιρία, ειδικά με τη Ρωσία έχοντας πρόσφατα προειδοποιήσει ότι ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος θα συμβεί μέσα στο Αμερικανικό έδαφος. Ο Luke Rudkowski εξετάζει τα προειδοποιητικά σημάδια που βλέπουμε τώρα για πλήρη πυρηνικό πόλεμο στο εγγύς μέλλον μας.




Πεθαίνει τώρα η Αμερική;Ο Ted Nugent σκέφτεται είμαστε στο τελικό στάδιο αν δεν γυρίσουμε γρήγορα τα πράγματα ανάποδα.





Τα επόμενα δύο βίντεο δείχνουν ότι η Ρωσία δεν είναι ευτυχισμένη από την κατάρριψη του Su-24 αφού η Τουρκία και οι ΗΠΑ βοηθούν τους τρομοκράτες.









Ο Κιμ-Γιο -Ουν ετοιμάζεται να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο;Γιατί είναι αυτός που φαινομενικά ετοιμάζεται για νέες πυρηνικές δοκιμές, όπως δείχνει το επόμενο βίντεο που ακολουθεί;







Γιατί το ΝΑΤΟ τα τελευταία 40 χρόνια δεν έχει επιτεθεί στη Ρωσία αφού την έχει περικυκλώσει με τις βάσεις του;Είναι ένα ερωτημα που δεν έχει απαντηθεί.



http://allnewspipeline.com/Warning_Signs_Of_Full_Out_Nuclear_War.php ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ
ΤΟ ANP: Corfiatiko.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια