«Οι Τούρκοι δεν θα εισβάλλουν γιατί φοβούνται τα ρώσικα αεροπλάνα»





Οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να μπουν στη Συρία καθώς τρέμουν τις αεροπορικές επιδρομές από τη Ρωσία, εκτιμά ο εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, Ταλάλ Σαλού.

Σύμφωνα με τον Σαλού οι στρατιωτικές δυνάμεις των Τούρκων αναπτύσσονται εντός του τουρκικού εδάφους στα σύνορα με τη Συρία.

«Δεν πλησίασαν τα σύνορα και δεν θα το κάνουν καθώς από οποιαδήποτε πλευρά και αν μπουν στη Συρία θα εκτελεστούν από τη Ρωσική αεροπορία και το πυροβολικό της Συρίας» είπε ο Σαλού.

Ομοίως σημείωσε πως η διεθνής συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, δεν θα υποστηρίξει την Τουρκία στο βορρά της Συρίας.

Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις είναι μια ένωση ενόπλων στο βορρά που ο πυρήνας της αποτελείται από Κούρδους. Σε αυτή τη συμμαχία συμμετέχουν και άλλες ομάδες ενόπλων Αράβων, Αρμενίων και Ασσυρίων.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2015 η Ρωσία βομβαρδίζει ανηλεώς τους τζιχαντιστές έπειτα από αίτημα της κυβέρνησης του Άσαντ, γεγονός που άλλαξε την έκβαση του πολέμου και έφερε εφιάλτες στον Ερντογάν…

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: «Οι Τούρκοι δεν θα εισβάλλουν γιατί φοβούνται τα ρώσικα αεροπλάνα» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/02/blog-post_657.html#ixzz40XXbFinb

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια