Καταγγελία από την Μόσχα: Οι Η.Π.Α. χρηματοδοτούν τους μουσουλμάνους για να κατακλύσουν την Ευρώπη




Ο Ρώσος αναλυτής και συγγραφέας, Nikolai Starikov, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το Κρεμλίνο καταγγέλλει το σχέδιο της Νέας Τάξης που προβλέπει εγκλωβισμό εκατομμυρίων μουσουλμάνων «μεταναστών» στην Ευρώπη και κυρίως στην Ελλάδα, της οποίας η κυβέρνηση βέβαια άνοιξε τα σύνορα με τους Ευρωπαίους να της τα κλείνουν.


«Πάντα, υπήρχε μια διαδικασία, προκειμένου να αποδείξει ένας άνθρωπος πως είναι πρόσφυγας και ότι ζητάει άσυλο σε μια χώρα. Ξαφνικά όλα αυτά, χαρτιά, συνοριοφύλακες, σύνορα εξαφανίστηκαν. (...) Κανείς δεν θα σου ζητήσει έγγραφα. (...) Μπορείς να απαιτήσεις, να κάνεις διαμαρτυρίες και να σπάσεις δημόσια περιουσία», αναφέρει ο Starikov, καταδεικνύοντας την κατάσταση και δείχνοντας τι μας περιμένει.

Σε σχέση με τα αιτήματα των «προσφύγων και μεταναστών» ο Ρώσος αναλυτής σημειώνει πως γίνονται όλα αποδεκτά, όπερ σημαίνει, σύμφωνα με τον ίδιο, πως κάποιοι από ψηλά πιέζουν τις αρχές των Βρυξελλών.

«Δηλαδή να παραγραφούν οι κανόνες και οι διαδικασίες για να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα των προσφύγων. Κάποιος το κανόνισε αυτό και δεν είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση», τονίζει με σιγουριά.

Ποιοί κρύβονται πίσω από το «προσφυγικό» σύμφωνα με τον Starikov; Οι Η.Π.Α. ή μάλλον εκείνοι που τις ελέγχουν, δηλαδή οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης, συμπληρώνουμε εμείς.

«Δείτε ποιοι απέχουν από την ανακατανομή των προσφύγων; Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. (...) Δεν επηρεάζονται από το προσφυγικό, την ώρα που όλοι οι άλλοι καταρρέουν», σημειώνει και αναρωτιέται εύλογα γιατί οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες δεν πάνε στο Κατάρ, στο Μπαχρέιν ή στην Σαουδική Αραβία, στην οποία όπως έχετε διαβάσει από το prisonplanet.gr υπάρχουν χιλιάδες άδειες κλιματιζόμενες σκηνές πολυτελείας που μπορούν να φιλοξενήσουν εκατομμύρια ανθρώπους, πόσο μάλλον τους ομόδοξους των Σαουδαράβων.

Εν συνεχεία, θέτει το ερώτημα ποιος τους δίνει τα λεφτά για να πληρώνουν τους δουλεμπόρους και τα όποια έξοδα προκύψουν, καθώς φεύγουν άρον-άρον από το σπίτι τους με λίγα ρούχα. Υπάρχουν πολλοί νέοι στρατεύσιμης ηλικίας με ακριβά κινητά που σηκώνουν συχνά λεφτά από ATM, υπογραμμίζει.

Επιπλέον λέει το αυτονόητο πως μεταξύ των «προσφύγων» έχουν διεισδύσει τζιχαντιστές και πως στην Ευρώπη έχουν σταλεί ολόκληρες ταξιαρχίες.

Όλα λοιπόν είναι οργανωμένα σύμφωνα με τον Ρώσο συγγραφέα, ο οποίος αναρωτιέται επίσης γιατί τα ΜΜΕ, τα οποία παίζουν ρόλο-κλειδί στην παραπληροφόρηση των πολιτών, κάνουν την εμφάνισή τους μόνο όταν «πνίγονται» πρόσφυγες και όχι κατά την διάρκεια της πορείας τους.
Κατά αυτόν τον τρόπο, θεωρεί, οι ΗΠΑ προκαλούν ένα δυνατό χτύπημα στην ΕΕ και δη στην Γερμανία, προκειμένου εκείνη να είναι απόλυτο υποχείριό τους εναντίον της Ρωσίας.


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Καταγγελία από την Μόσχα: Οι Η.Π.Α. χρηματοδοτούν τους μουσουλμάνους για να κατακλύσουν την Ευρώπη http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_287.html#ixzz43B62jfg4

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια