Αρνήθηκαν κάθε βοήθεια οι Βέλγοι από την Ρωσία. Δεν καταδέχτηκαν να απαντήσουν καν οι Βρυξελλιώτες!!!



Ειδικά εκπαιδευμένες μονάδες της ρωσικής αστυνομίας,με δεκάδες σκυλιά και ειδικούς στον αντισλαμικό αγώνα πρότεινε να στείλει η Ρωσία.
Είναι μερικές στιγμές που τα λόγια στερεύουν,μπροστά στην ανθρώπινη εμπάθεια και το μίσος που έχουν οι δυτικοί κατά της ορθόδοξης ανατολής.

Μαθαίνουμε λοιπόν από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ρωσικής δούμας, Σεργκέι Zheleznyak.πως η Ρωσία,μέσα στην πρώτη μισή ώρα από την εκδήλωση της τυφλής ισλαμικής επίθεσης στις Βρυξέλλες,πρότεινε στην Βελγική κυβέρνηση να στείλει ειδικά εκπαιδευμένες στον αντιτρομοκρατικό αγώνα αστυνομικές δυνάμεις,με δεκάδες σκύλους για ανίχνευση εκρηκτικών σε δημόσιους χώρους,καθώς και τους κορυφαίους αξιωματικούς που διαθέτει η Μόσχα,στον αντιτρομοκρατικό ισλαμικό αγώνα.

Η κυβέρνηση λοιπόν του Βελγίου από τους οποίους οι μισοί σχεδόν είναι ομοφυλόφιλοι,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΉ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

Όλα αυτά για να μην στεναχωρήσουν το υπερατλαντικό αφεντικό και την νέα τάξη πραγμάτων,που διατάζει,καμία επαφή με την Ρωσία.Το πόσοι βέβαια αθώοι Βέλγοι,θα είχαν ωφεληθεί από την ρωσική αστυνομική προστασία,που είναι χιλιόμετρα μπροστά από τους δυτικούς,είναι ψιλά γράμματα,για την απάνθρωπη δυτική κουλτούρα..

dioptra-news

Το διαβάσαμε από το: Αρνήθηκαν κάθε βοήθεια οι Βέλγοι από την Ρωσία. Δεν καταδέχτηκαν να απαντήσουν καν οι Βρυξελλιώτες!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_8472.html#ixzz43jgIi7ne

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια