Τι κάνει μία γυναίκα από την Ελλάδα, στα 22 της, στο Παρίσι το 1981;κάνεις δεν μπαίνει τυχαία πουθενά αλλα σχεδιασμένα!και πολλά χρονιά πριν!

Η Σία ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ είναι αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου,και ανάθεμα και αν ξέρει αληθινή ιστορία !!εβραϊκή ίσως! οπως και αλλάζουν συνεχεία τα βιβλία γράφοντας την ιστορία οπως θέλουν!!

Σπούδασε στην Αθήνα στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών, Φιλοσοφική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στο Παρίσι, όπου πήρε δύο τίτλους. Ένα DULCO (Πτυχίο) στην Τουρκική γλώσσα και πολιτισμό, από το INALCO (Institut Nationaldes Langues Orientales) και ένα D.E.A. Histoireetcivilisations, με τον βαθμό trèsbien, από την EcolePratique, IVèmesection, Paris-I. Εκπόνησε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) και στη συνέχεια του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης», διδακτορική διατριβή στην Ιστορία, την οποία υποστήριξε στην Ecoledes Hautes Etudesen Sciences Sociales (EHESS).

Από το 1995 μέχρι το 2004 εργάστηκε, στις βαθμίδες λέκτορα και επίκουρου, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα Τουρκικών Σπουδών). Δίδαξε, ως επισκέπτρια καθηγήτρια, στο New York University (2000), στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (2008-2009) και στην Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales (EHESS, 2011). Από το 1998 μέχρι το 2000 ήταν μέλος της...

Μπλα μπλα μπα!!! τέρας μορφώσεως και καλά! τα γνωστά πτυχία που δίνουν σε οποιος υιοθέτησουν ,και θυμούνται, οπως θέλουν αυτοί ,όχι μόνο την ιστορία αλλα πολλά αλλα! μόλις γίνουν ρομποτακια τους δίνουν και ένα πτυχίο!

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1959.
Πήρε πτυχίο από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών όπως και πτυχίο στην Τουρκική γλώσσα και τον πολιτισμό από το INALCO (Institut National des Langues Orientales) στο Παρίσι. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σορβόννη Paris-I στο Παρίσι και πήρε το διδακτορικό της πάνω στην Ιστορία από την Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales (EHESS), επίσης στο Παρίσι.

Ήταν επί 9 χρόνια (1995-2004) καθηγήτρια στο Τμήμα Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου και από το 2004 διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο . Είναι Αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Έχει διδάξει, ως επισκέπτρια καθηγήτρια, σε πολλά Πανεπιστήμια, στην Ευρώπη και στην Αμερική ενώ διαθέτει μεγάλο συγγραφικό έργο. Γνωρίζει τρεις γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά,Τουρκικά.

Είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ όπως και μέλος του ΔΣ της «Αυγής» και του ραδιοφώνου «στο Κόκκινο». Είναι μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Ν. Πουλαντζάς και των ΑΣΚΙ.
Αρθρογραφεί (χειραγωγεί τα νέα σκυλια κομμουνιστές)στις εφημερίδες «Αυγή» και «Εποχή». Είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής της Ακαδημίας για την Ευρωπαϊκή Ιστορία που έχει συγκροτηθεί στο Παρίσι από το Transform! Europe.
Εκλέγεται πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ... «1.000.000 ΕΥΡΩ»:
Τι κάνει μία γυναίκα από την Ελλάδα, στα 22 της, να πάει στο Παρίσι το 1981 και να σπουδάσει... ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ... ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ; Προσέξτε: Για το 1981 μιλάμε. Για μία γυναίκα σε ηλικία 22 ετών. Ποιος την καθοδήγησε; Γιατί; Τι γνώριζε αυτός που την καθοδήγησε το 1981;Το παιχνίδι ήταν στημένο, από πολύ παλιά μ@λάκες μου... μια απο τα ίδια και η κομμουνιστρια μέχρι το κόκαλο Δουρου και αυτή μιλάει Τουρκικά! !τυχαίο; χειρότερη απο την Λιάνα που ειναι φανερή κομμουνουνιστρια!
(όταν λέω εγώ οτι κατι παίζεται με όλους τους αριστερούς και κομμουνιστές, ειναι γραφικός!η φασίστας! τελικά πλήρη επιβεβαίωση! απο 3013 τα λέγαμε!!!και ομως το έβγαλαν!!που σημαίνει, οτι η πλύση εγκεφάλου έχει μεγαλη αποτελεσματικοτητα! ειναι εκπαιδευόμενοι και όχι μόνο, όλοι αυτοί να υπηρετούν το σύστημα !!ετσι έχει και εξήγηση, γιατι τα τελευταία χρονιά τους εκαναν όλους συριζα ,μέσα απο στοχευμένη πλύση εγκεφάλου απο τις σχόλες, MME, και δεκάδες ιστοσελίδες κρυφό συριζα!(ίσως και αλλα που ούτε καν φαντάζονται κάποιοι!) τους κομμουνιστές θα τους αναγνωρίστε εύκολα,όσοι δεν ειναι μέρος του σχεδίου, λένε όλοι τα ίδια σαν να μιλάει το ίδιο άτομο! και υπερασπιζονται με λυσσά το σύστημα! )ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/12/ti-exei-spoudasei-h-sia-ananwsopoulou.html

Σχόλια