ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Πραγματική Ταυτότητα του Πάπα Φραγκίσκου Αποκαλύπτεται!!(ΒΙΝΤΕΟ)



ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΕΡΧΕΤΑΙ (ΕΠΙΣΗΜΟ) Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ένας ρωμαιοκαθολικός ιερέας από την Αρχιεπισκοπή του Κίνγκστον του Οντάριο, στον Καναδά, ο “O’Brien” δημοσιοποίησε συγκλονιστικές καταγγελίες κατά του Πάπα Φραγκίσκου. Ο ρωμαιοκαθολικός ιερέας κυκλοφόρησε ένα βίντεο που καταγράφει μια λιτανεία των αποδεικτικών στοιχείων. κατάθεσή του αποδεικνύει πέραν πάσης εύλογης αμφιβολίας, ότι ο Φραγκίσκος έχει αυξηθεί μέχρι και σήμερα ελέγχεται πλήρως από τους Illuminati. Οι Illuminati είναι μια μυστική οργάνωση που έχει τώρα διεισδύσει πλήρως στο Βατικανό.



Αυτό ιερέας έχει αποδείξεις ότι οι Illuminati είναι αυτοί οι οποίοι γράφουν τις ομιλίες του. Και είναι αυτοί που επιλέγουν τις σημαντικές ημερομηνίες, κάθε φορά, για να προχωρήσει στην αποκάλυψη μιας είδησης.

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΚΟΣ 2
Ο ρωμαιοκαθολικός ιερέας από την Αρχιεπισκοπή του Κίνγκστον του Οντάριο, στον Καναδά, ο “O’Brien”
Ο ρωμαιοκαθολικός ιερέας από την Αρχιεπισκοπή του Κίνγκστον του Οντάριο, στον Καναδά, ο “O’Brien”


https://hellasforce.com/2016/04/08/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B7-%CF%80/Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/123kyklopas
http://kyklwpas.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια