Να φύγει άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα



Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Μετά τη βόμβα των αποκαλύψεων των WikiLeaks, κανείς μας πλέον δε δικαιούται να παριστάνει τον ανυποψίαστο. Εμβρόντητοι οι Έλληνες διαβάσαμε τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται τα διάφορα νούμερα, για ανάπτυξη, για ύφεση, για πλεονάσματα κ.λ.π.

Εμβρόντητοι όλοι οι Έλληνες πληροφορηθήκαμε τον τρόπο με τον οποίο οι διάφοροι αξιωματούχοι οδηγούν την Ελλάδα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, προκειμένου να επιβάλουν εξοντωτικά μέτρα για να ξεπουληθεί η χώρα.

Θα πρέπει λοιπόν να φύγει άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα. Ήδη η συμφωνία μας με το ΔΝΤ έχει ολοκληρωθεί και δεν του οφείλουμε τίποτα. Επομένως, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πάμε σε τέταρτο μνημόνιο με το ΔΝΤ.

Είναι η μόνη ευκαιρία να πιεστούν και να υποχωρήσουν οι διάφοροι Σόϊμπλε κ.λ.π. που ζητούν μετ’ επιτάσεως τη συμμετοχή του ΔΝΤ.

Η ελληνική κυβέρνηση έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία απλά ζητάει εξηγήσεις από τον "μπάρμπα μου τον ψεύτη", αντί να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση του ΔΝΤ από την Ελλάδα.

Καλύτερη ευκαιρία δεν θα παρουσιαστεί.

Αν δεν το κάνει τώρα ο Τσίπρας και προτιμήσει τη σιγουριά της καρέκλας του, θα το πληρώσει πολιτικά πολύ ακριβά.


hassapis-peter

Το διαβάσαμε από το: Να φύγει άμεσα το ΔΝΤ από την Ελλάδα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_422.html#ixzz44kah0CBT

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια