ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ! Β.Κατριβανου:"Να μη φυγει κανεις μεταναστης απο τη χωρα..."








Δες μας ειπε η κιουρία ποσους μεταναστες πηρε σπιτι της....
Μεταφερουμε απο liberal.gr




"Την διατήρηση των ανοικτών συνόρων ζήτησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου μιλώντας στη συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τους πρόσφυγες.
Μάλιστα, ζήτησε να μην επιστρέφεται κανένας πρόσφυγας πίσω στην Τουρκία, διότι είναι «επικίνδυνη χώρα», ενώ χαρακτήρισε παραφωνία το γεγονός ότι υπάρχει στο νομοσχέδιο διάταξη με την οποία το αίτημα για άσυλο θα ολοκληρώνεται ταχύρρυθμα, δηλαδή μέσα σε 14 ημέρες. Κι αυτό διότι, σύμφωνα με την Β. Κατριβάνου, αυτό σημαίνει ότι για πολλούς πρόσφυγες θα καταρρίπτονται τα αίτημα και ουσιαστικά θα επιστρέφουν στην Τουρκία.
Την ίδια ώρα, η κυρία Κατριβάνου διαφώνησε με την επιλογή της κυβέρνησης να δίδεται η φύλαξη των ανοικτών δομών, διότι «θα πρέπει να σκεφτούμε ότι οι περισσότεροι σεκιουριτάδες είναι Χρυσαυγίτες». Επίσης, ζήτησε από τους «συντρόφους» της να ανατραπεί η πρόσφατη συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης- Τουρκίας, την οποία φυσικά υπέγραψε και ο Αλέξης Τσίπρας.
«Ανακόπτουμε πρόσφυγες και τους επαναπροωθούμε. Θα πρέπει αν αντισταθούμε. Πρέπει να τους υποδεχτούμε όλους τους, όπως κάναμε τους προηγούμενες μήνες και δείξαμε αλληλεγγύη»."
http://eksergesi-ellinon.blogspot.gr/2016/03/blog-post_937.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια