Αν η Εφορία σας επισκεφθεί στο σπίτι και σας ζητήσει έλεγχο….κάντε κάτι απλό




πετάξτε την έξω με κλωτσιές !







ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΒΑΡΟΙ…

ΡΗΜΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ !


Η κοινωνία να αντιταχθεί σε κάθε πράξη ασυδοσίας του κράτους προς τον πολίτη…(ΣΣ. φυσικά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, κανείς δεν θά ‘ρθει σπίτι κανενός γιατί ξέρει ότι κινδυνεύει…)
Στην χώρα της ασυδοσίας, στην χώρα που η κυβέρνηση μεριμνά ώστε ο κ Λάτσης να μην πληρώσει τα 2,5 δισεκ. που οφείλει στο ελληνικό κράτος υποχρέωση που απορρέει από την Eurobank, σε ένα κράτος που φέρνει φωτογραφικούς νόμους για να διασώσει χρεοκοπημένους εκδότες και γενικώς ένα κράτος….που αντιμετωπίζει με προσοχή εμπλεκόμενους σε οικονομικά σκάνδαλα, κάποιος ευφάνταστος νους σκέφθηκε το εξής.
Ποιος είναι ο ευφάνταστος νους….ο ίδιος που έστησε….τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων…. από το παρελθόν…









Ο Σημιτάνθρωπος Νίκος Καραβίτης δημιουργησε τον ΕΝΦΙΑ, απ’ τους αρχιτέκτονες της δημιουργικής λογιστικής που αποτέλεσε τη βάση για τις στενές σχέσεις μας με τη Γκόλνμαν Ζαξ-η οποία έμφάνισε στα κέρδη της 2,5 δις ευρά τότε απ’ το Σουάπ του Χριστοδουλάκη, ο οποίος τοποθέτησε αυτό το μπουμπούκι διοικητή στην ΕλΣΤΑΤ κλπ κλπ Απ’ τα γκλάμορους βιογραφικά των “ανθρώπων” του Συστήματος Σημίτη



Όσοι δηλώνουν έδρα το σπίτι τους – ουσιαστικά πρόκειται για τους ελεύθερους επαγγελματίες – η εφορία χωρίς την παρουσία Εισαγγελέα θα μπορεί να μπαίνει με το έτσι θέλω και να ελέγχει τα λογιστικά βιβλία. Ο Άρειος Πάγος θα αποφανθεί αν αυτή θρασύτατη προσέγγιση του κράτους είναι νόμιμη ή όχι. Όμως γεννάται το ερώτημα, στο χώρο εργασίας το κράτος μπορεί να έχει πρόσβαση γιατί με αυτό τον τρόπο ελέγχει για τυχόν παραβάσεις. Όταν όμως ένας επαγγελματίας έχει δηλώσει το σπίτι του ως επαγγελματικό χώρο, το σπίτι υπάγεται στο άρθρο το Συντάγματος για το απαράβατο του οικογενειακού ασύλου ναι ή όχι; Να ξεκαθαρίσουμε ότι η εφορία δεν θα πηγαίνει στα σπίτια του οποιουδήποτε αλλά αυτού που έχει δηλώσει το σπίτι του και ως επαγγελματικό χώρο. Η πρόταση αυτή δεν είναι μόνο ηθικά, συνταγματικά και νομικά απαράδεκτη αλλά αποδεικνύει ότι υπάρχουν νοσηρά μυαλά που προσπαθούν να καταργήσουν το Σύνταγμα. Ποια είναι η λύση ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η απαράδεκτη απόφαση; Πρωτίστως να αλλάξει ο υφιστάμενος νόμος για την έδρα. Ένας απλός πολίτης με απόδειξη παροχής υπηρεσιών ας μην δηλώνει έδρα το σπίτι του αλλά την εφορία όπου υπάγεται. Αν δεν υπάρξουν αλλαγές όμως και περάσει αυτός ο ντροπιαστικός νόμος τότε… αν σας επισκεφθεί η εφορία κάντε κάτι απλό, πετάξτε την έξω από το σπίτι σας με κλωτσιές. Κυριολεκτούμε με κλωτσιές. Το οικογενειακό άσυλο είναι απαράβατο. Το κράτος αν θέλει να κυνηγήσει την παρανομία να κοιτάξει πρωτίστως αυτούς που προστατεύει και αυτοί είναι πάρα πολλοί. Ντροπή και αίσχος. www.bankingnews.gr




Σημ. Εννοείται ότι αν υπάρξει τέτοια επίσκεψη ο καθένας θα σκεφτεί ότι δεν επιλέχτηκε τυχαία, αλλά ο τάδε προδότης πασοκόγυφτος ή άλλος των κατοχικών μηχανισμών θέλησε κλπ κλπ Δεν γίνονται τυχαία τέτοια πράγματα στην Ελλάδα, εκτός κι αν ξανάρθουν οι …γερμανοί, εγγλέζοι κλπ.. ))












anaktisis.net
thesecretrealtruth

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια