Προσλαμβάνονται 425 δικαστικοί υπάλληλοι - Σε αναμονή άλλοι 780 -Λέτε να πάμε για εκλογές;;;Άρωμα εκλογών εκπέμπουν οι 425 προσλήψεις δικαστικών υπαλλήλων στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ακολουθούν άλλες 780, όπως άλλωστε και η πλήρωση 1.710 θέσεων στο Δημόσιο και ευρύτερο Δημόσιο τομέα.
Ειδικότερα, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ) η προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος του υπουργείου Εσωτερικών για την πλήρωση 2.135 θέσεων τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημοσίων υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου τομέα.

Από τις 2.135 θέσεις που προκηρύσσονται στο υπουργείο Δικαιοσύνης, κατανέμονται συνολικά 425 και συγκεκριμένα: α) 300 θέσεις κλάδου/ ειδικότητας ΠΕ γραμματέων από τις 720 θέσεις ΠΕ, β) 50 θέσεις κλάδου ΤΕ γραμματέων και 4 θέσεις κλάδου/ ειδικότητας ΤΕ διοικητικού -λογιστικού από τις 372 θέσεις ΤΕ και γ) 21 θέσεις ΔΕ διοικητικού-λογιστικού και 50 θέσεις ΔΕ διοικητικών γραμματέων από τις 1043 θέσεις ΔΕ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016.

Όπως υπογραμμίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης σε σχετική ανακοίνωσή του, «σε άμεσο χρόνο πρόκειται να προκηρυχθούν ακόμη 780 θέσεις δικαστικών υπαλλήλων που θα στελεχώσουν τις δικαστικές υπηρεσίες της χώρας» και προσθέτει ότι «η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, εκφράζει την ικανοποίησή της για αυτή την εξέλιξη και ευελπιστεί ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής θα αποδώσει έναν κρίσιμο, για την κάλυψη άμεσων αναγκών των δικαστηρίων και των καταστημάτων κράτησης, αριθμό ανθρώπινου δυναμικού».

Σύμφωνα με την επίμαχη προκήρυξη καλούνται όσοι υποψήφιοι έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης κατά κατηγορία και κλάδο, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3320/2005, να υποβάλουν αίτηση -υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με τους όρους της εν λόγω προκήρυξης.

Στην ίδια προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις συμμετοχής, τα γενικά προσόντα διορισμού, η υποβολή αιτήσεων, η προθεσμία, τα κριτήρια κατάταξης, οι πίνακες κατάταξης και οι διοριστέοι, τα σχετικά με το διορισμό.

Λεπτομέρειες για τον ακριβή τρόπο υποβολής της αίτησης στο ΑΣΕΠ, τη διεύθυνση αποστολής και κάθε άλλη πληροφορία που θα διευκολύνει τους δικαιούχους μπορεί να αναζητηθεί:

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.


crashonline.gr

Το διαβάσαμε από το: Προσλαμβάνονται 425 δικαστικοί υπάλληλοι - Σε αναμονή άλλοι 780 -Λέτε να πάμε για εκλογές;;; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/425-780.html#ixzz48uo48T15

Σχόλια