Η παγκόσμια κυβέρνηση θα αντικαταστήσει τους πολιτικούς. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;Αίσθηση προκαλούν οι κοινωνικές αναταραχές σε χώρες του πλανήτη, όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Βενεζουέλα, η οποία καταρρέει και στην Γαλλία, που ζει πρωτόγνωρες εικόνες στους δρόμους των πόλεων της.

Αιτία η οικονομική κρίση και τα σοβιετικού τύπου μέτρα που εφαρμόζονται, καθώς κακά τα ψέματα η οικονομία κατευθύνει τα πάντα. Ο «homo economicus» θέτει το οικονομικό κέρδος πάνω από τις ανθρώπινες ηθικές αξίες, όπως η αλήθεια, η δικαιοσύνη και η φιλανθρωπία, υπό τον φόβο της ατομικής χρεοκοπίας.

Οι πολίτες καταριούνται τους πολιτικούς, τους οποίους η Νέα Τάξη χρησιμοποίησε και τώρα ετοιμάζεται να τους «πετάξει», παρότι τήρησαν πιστά τις εντολές της. Σαν «λύση» στο πρόβλημα, προκειμένου να υπάρξει τάξη και ασφάλεια μαζί με στέγη και τροφή για τα ξεσηκωμένα πλήθη, θα προταθεί αργά ή γρήγορα η λύση της παγκόσμια κυβέρνησης, η οποία θα μετατραπεί σε δικτατορία.
Η έλευση της παγκόσμιας χούντας θα σημάνει αυτόματα το «τέλος» των πολιτικών. Οι νόμοι θα είναι άκαμπτοι για όλους, καθότι δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους τις ιδιαιτερότητες του κάθε λαού. Ο κόσμος μεταβάλλεται διαρκώς για να επικρατήσει ο απόλυτος μεσαίωνας. Οι ιδεολογίες, τα κόμματα και τα κοινοβούλια υπήρχαν μόνο και μόνο για να περνάει οργανωμένα η μία ή η άλλη προπαγάνδα.

Αυτή είναι η αλήθεια…

ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Η παγκόσμια κυβέρνηση θα αντικαταστήσει τους πολιτικούς. Τι δεν καταλαβαίνεις;;; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_848.html#ixzz496WRlxYp

Σχόλια