ΒΟΜΒΑ ! Οι Γερμανοί απαιτούν ανεξάρτητη Θράκη...




Όσοι από εσάς είχατε την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι θέλουν απλά και μόνο να μας βοηθήσουν από φιλανθρωπία κι αγάπη, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε απόψεις.

Ο κ. Σουλτς με δηλώσεις του δείχνει την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της Ελλάδας στην ΕΕ . Έχει ανοίξει η όρεξη όλων ανεξαιρέτως και μάλιστα χωρίς στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και σεβασμό προς τους Έλληνες!

Οι δηλώσεις Σούλτς μιλούν για τις λεγόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) που θα ελέγχονται απόλυτα και αποκλειστικά από τους Ευρωπαίους και θα στηρίζονται σε ευρωπαϊκά χρήματα. Θέλουν δηλαδή ανεξάρτητες διοικητικές και οικονομικές εκτάσεις με...μοναδικά προνόμια.

Αν η αρχή γίνει στην Θράκη, τότε μπαίνει ο σπόρος του ιδιότυπου καθεστώτος. Έτσι εξηγείται γιατί ο Τούρκος πρόξενος είναι πρωταγωνιστής των προετοιμασιών στο πλευρό της κ.Καραγιάννη, συνεργάτη της Deutsche Bank.

Μάλιστα, ο Μ.Σουλτς είναι αφοπλιστικός με τη συνέχεια των δηλώσεών του στις οποίες τονίζει : “Μην νομίσετε ότι πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής. Είναι εργαλείο βοήθειας”!

Αυτά που λέει ο Μ.Σουλτς είναι πραγματικά συγκλονιστικά.

Αναφερόμενος λοιπόν στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες υποστηρίζει ότι θα πρέπει “να δημιουργηθεί ένας οργανισμός ανάπτυξης, όπου Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί θα εντοπίζουν έργα άξια να τύχουν υποστήριξης και θα ελέγχουν την εισροή των σχετικών κονδυλίων”.

Εκεί λοιπόν “Θα υπάρχει έλεγχος, αλλά και οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης για να μπορέσουν οι Ευρωπαίοι να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις τους. Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους» λέει και βέβαια εννοεί να αναλάβουν την διοίκηση αυτών των περιοχών οι Ευρωπαίοι και να δεχθεί το ελληνικό κράτος κάτι τέτοιο!’’

Και συνεχίζει λέγοντας: “Ωστόσο, δεν πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής, αλλά για εργαλείο βοήθειας”! ‘’

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Deutche Welle, όπως αναφέρει το Der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση, η ιδέα μιας ειδικής οικονομικής ζώνης κερδίζει και στην Ελλάδα όλο και περισσότερο οπαδούς: Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποβάλει ήδη σχετικό αίτημα στην Κομισιόν.

Πριν από δύο εβδομάδες συζητήθηκε το θέμα της ΕΟΖ της Θράκης στην Βουλή, μετά από σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου, όπου αποκαλύφθηκε το μέγεθος του κινδύνου.

Θυμίζουμε στου αναγνώστες μας ότι η Θράκη είναι το πλέον νευραλγικό γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας. Η γειτνίαση του με τη Τουρκία αφενός και με τη Βουλγαρία αφετέρου δημιουργούν έντονες εθνικές πιέσεις στο ελληνικό στοιχείο. Η μουσουλμανική κοινότητα τείνει να γίνει πλήρως ελεγχόμενη από το Προξενείο της Τουρκίας, ενώ οι τοπικές επιχειρήσεις σωρηδόν φεύγουν στη Βουλγαρία. Η Αθήνα δεν πρέπει να ξεχνά ότι κράτος δεν είναι μόνο η Αττική αλλά ολόκληρη η επικράτεια..


voicenews.gr

Το διαβάσαμε από το: ΒΟΜΒΑ ! Οι Γερμανοί απαιτούν ανεξάρτητη Θράκη... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/05/blog-post_5672.html#ixzz49fZ83wVk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια