ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ… ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΑΨΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΜΑΝΤΙΛΑ (βίντεο)



Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Μια μουσουλμάνα παιδαγωγός ονόματι Lamya Kador, πριν λίγες μέρες μίλησε στη γερμανική τηλεόραση με θράσύτητα για τη Ευρώπη του αύριο
, όπου σύμφωνα με τις απόψεις της οφείλει να είναι μια χώρα που να αποτελείται μόνο από μετανάστες με μουσουλμανική εμφάνιση και κουλτούρα. Η ίδια είναι ισλαμολόγος, συγγραφέας συριακής λογοτεχνίας, ιδρυτής και πρόεδρος της κοινότητας του «Φιλελεύθερου Ισλαμικού Συνεταιρισμού».

Όπως ισχυρίστηκε, η Γερμανία και η Ευρώπη σήμερα σημαίνει να έχει κάποιος πολυπολιτισμικό υπόβαθρο, να προέρχεται από μεταναστευτική οικογένεια, θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν άνθρωποι με… ξανθά μαλλιά ή γαλανά μάτια και να απαγορευτεί να φωνάζουν το φασιστικό ότι, «Είμαστε όλοι Γερμανοί». Θα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν σκούρα μαλλιά, να φορούν χιτζαμπ κ.α. Σύμφωνα με την άποψη της, αυτή θα πρέπει να είναι η εικόνα που αντιπροσωπεύει πλέον την Γερμανία.





Η Lamya Kador ήταν η πρώτη υπεύθυνη για τη έκδοση του Κορανίου σε παιδιά και ενήλικες. Επίσης ήταν αυτή που κατάρτισε την ισλαμική εκπαίδευση στα γερμανικά δημόσια σχολεία με αποτέλεσμα πέντε από τους μαθητές της να μεταστραφούν στην ISIS στη Συρία.

Το ανύποπτο και αφελές γερμανικό κοινό δεν διστάζει να την χειροκροτήσει καθώς εκθέτει τις πρωτοφανείς απόψεις της. Όπως φαίνεται, θεωρείται πιο «προοδευτικό» για αυτούς πλέον να αποδέχονται τέτοιου είδους αντιλήψεις παρά να υπερασπιστούν την πατρίδα και τον πολιτισμό τους φοβούμενοι μην κατηγορηθούν για… ρατσισμό!
Εμπρός λοιπόν για το Ευρωπιστάν, όπως Γερμανιστάν και…Ελλαδιστάν!

Αλλοίμονο μας!
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια