ΣΕ ΠΥΡΙΝΟ ΚΛΟΙΟ Η ΑΤΤΙΚΗ! Σε εξέλιξη πυρκαγιές στη Νέα Πέραμο Αττικής και στο Παλαιοχώρι Μεγάρων – Πάνω από 200 πυροσβέστες στη μάχη της κατάσβεσης (ΦΩΤΟ)Τρία πύρινα μέτωπα βρίσκονται σε εξέλιξη σε περιοχές της δυτικής Αττικής με
περισσότερους από 200 πυροσβέστες να δίνουν μάχη για την κατάσβεσή τουςΣυγκεκριμένα πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι της Τρίτης σε δασική έκταση στην Νέα Πέραμο Αττικής, στην περιοχή Καντήλι.

Η πυρκαγιά είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη και στο σημείο εκτελούν έργο 12 οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες 9 άτομα του πεζοπόρου τμήματος, 1 ελικόπτερο και 3 αεροσκάφη.

Η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή αλλά ωστόσο το έργο της πυροσβεστικής είναι δύσκολο λόγω του σημείου που επιχειρούν και των ανέμων.

Το απόγευμα νέα πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή μεταξύ Παλαιοχώρι και Παλαιοκούνδουρα Μεγάρων, με 20 οχήματα της πυροσβεστικής και 55 πυροσβέστες να επιχειρούν για την κατάσβεση της, ενώ στο σημείο είναι και ένα ελικόπτερο που επιχειρεί για την κατάσβεση του.

Θυμίζουμε πως το μεσημέρι της Τρίτης είχε ξεσπάσει φωτιά εν υπαίθρω στην περιοχή των Άνω Λιόσων

Σε ύφεση είναι πυρακαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στις Άκρες Μεγάρων.

Συνολικά σε όλα τα μέτωπα επιχειρούν αυτή την ώρα 219 πυροσβέστες με 57 οχήματα και 11 εναέρια μέσα!

Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/06/200.html#ixzz4BeLLd231

Σχόλια