Τεράστιο δώρο του Πούτιν στην Ελλάδα με επένδυση δισεκατομμυρίων για την χώρα μας αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί να το πάρει ακόμα γιατί υπάρχει εμπάργκο




Μεγάλο δώρο από ότι φαίνεται κάνει ο Πούτιν στην Ελλάδα, αφού έδωσε την ευκαιρία στον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο να κλείσει την μεγαλύτερη συμφωνία που έγινε ποτέ για την αμυντική βιομηχανία της χώρας μας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Καμμένος στον λογαριασμό του στο Twitter η Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία μετά από πρόταση του Πούριν να παράξει τυφέκια “Καλάσνικοφ” για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα θα είναι και πιστοποιημένα από το ΝΑΤΟ.

Η βασική προϋπόθεση για να γίνει όμως αυτό είναι να λήξει το εμπάργκο που έχει η Ευρώπη προς την Ρωσία. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό να γίνει τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον παρόλο που φαίνεται μία υποχώρηση από τους Ευρωπαίους αξιοματούχους στο θέμα αυτό.

Ωστόσο μία τέτοια συμφωνία θα έδινε μεγάλη ώθηση στην χώρα μας για να μπει πλέον σε τροχιά ανάπτυξης και να λειτουργήσει και πάλι οι εθνική αμυντική βιομηχανία και θα βοηθούσε αρκετά στην μείωση της ανεργίας σε μεγάλο βαθμό αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις μπορεί να χρειαζόταν περισσότερες από 2.000 άμεσες προσλήψεις.

Το αρνητικό είναι η Ελλάδα δεν μπορεί να πράξη μόνη της μία τέτοια συμφωνία διότι δεσμεύεται από τις υπογραφές των κυβερνώντων και βασική προϋπόθεση για να έρθει αυτή η πραγματικά τεράστια Ρωσική επένδυση στην χώρα μας είναι η λήξη του Πανευρωπαικού εμπάργκο.

Δείτε τι δήλωσε ο Πάνος Καμμένος:

«Στην ΕΒΟ στο Αίγιο, όταν τελειώσει το εμπάργκο με τη Ρωσία, θα έχουμε συμπαραγωγή των καλάσνικοφ, τα οποία θα είναι και πιστοποιημένα από το ΝΑΤΟ, καθώς θα παράγονται σε χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ»



ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Τεράστιο δώρο του Πούτιν στην Ελλάδα με επένδυση δισεκατομμυρίων για την χώρα μας αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί να το πάρει ακόμα γιατί υπάρχει εμπάργκο http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/06/blog-post_15.html#ixzz4AQAM71Rv

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια