Πάνω από 200 δις οι γερμανικές πολεμικές οφειλές προς την Ελλάδα




Πάνω από 200 δις οι γερμανικές οφειλές προς την Ελλάδα.

Έκθεση της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, προτείνει τον διπλωματικό κατ' αρχήν δρόμο για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών μέσω διαπραγματεύσεων με τη γερμανική κυβέρνηση, αλλά και τον δικαστικό σε περίπτωση που η Γερμανία επιμείνει στη σημερινή αρνητική της στάση.

«Οι συνέπειες του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου για την Ελλάδα και τους πολίτες της υπήρξαν τρομακτικές και ανεπανόρθωτες, καθώς η χώρα υπέστη απρόκλητη- προμελετημένη επίθεση, αλλά και τη βάρβαρη κατοχή από τις δυνάμεις της ναζιστικής Γερμανίας, της φασιστικής Ιταλίας και της τσαρικής Βουλγαρίας. Η τριπλή αυτή κατοχή οδήγησε τον ελληνικό λαό στην απόλυτη εξαθλίωση, αφού εξάρθρωσε την οικονομία της χώρας. Η διαπίστωση αυτή προκύπτει αβίαστα από το υφιστάμενο υπηρεσιακό κρατικό υλικό και τεκμηριώνεται από πλήθος ακλόνητων μαρτυριών και πληθώρα ιστορικών πηγών», σημειώνεται στην εισαγωγή της έκθεσης.


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Πάνω από 200 δις οι γερμανικές πολεμικές οφειλές προς την Ελλάδα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/200.html#ixzz4HV0Emk4g

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια