Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!!!




Το DC Leaks εκθέτει σχέδιο του Σόρος αντιμετώπιση «της ρωσικής εξωτερικής πολιτικής και την ανατροπή των παραδοσιακών ρωσικών αξιών»! Οι εν λόγω αποκαλύψεις δείχνουν ξεκάθαρα τα σχέδια συνωμοσίας του μεγιστάνα μέσω του ιδρύματος του «Ανοικτή Κοινωνία» που είναι είναι υπεύθυνο για τη χρηματοδότηση και οργάνωση πολιτικών δικαιωμάτων όσων που προωθούν δυτικές αξίες στη Ρωσία.

Ο Σόρος είναι ένας από τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, και γνωστός για την υποστήριξη πολιτιστικών μαρξιστικών οργανώσεων σε όλο τον κόσμο, και χρησιμοποιώντας τη δύναμη των δισεκατομμυρίων δολαρίων του, ασκεί τεράστια επιρροή στα κοινωνικά δρώμενα.

Ακολουθεί ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τα αρχεία που διέρρευσαν από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας Σόρος: «Η τάση μας είναι να συμμετάσχουμε σε δραστηριότητες που θα αντιμετωπίσουν τις ρωσικές κινήσεις που υπερασπίζονται τις παραδοσιακές αξίες». Με λίγα λόγια το Ίδρυμα Σόρος, θα αποτελέσει πολέμιο της Ρωσίας σε μια παγκόσμια σύρραξη, όπου το διακύβευμα είναι υψηλό, με αυτό τον τρόπο, αποφεύγοντας να προχωρήσει σε έναν μετωπικό γεωστρατηγικό πόλεμο…

Ας μην απορούμε λοιπόν για τον λόγο που βλέπουμε ολοένα και περισσότερες «πολύχρωμες» επαναστάσεις. Γιατί και για τη Ρωσία ο σκοπός είναι ο ίδιος: να ξεκινήσει μια επανάσταση που θα φέρει τον φιλελευθερισμό και την πολιτιστική παρακμή της χώρας.


Μπορείτε να διαβάσετε εδώ όλο το απόσπασμα των αποκαλύψεων του DC Leaks


hellasforce.com

Το διαβάσαμε από το: Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/blog-post_776.html#ixzz4HOwbizf3

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια