ΝΑ γιατί οι συριζαίοι κόπτονται για τα ανοικτά σύνορα ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.





Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Χαίρε αριστερά που ήρθες για να φέρεις την αρμονία και την ταξική δικαιοσύνη!
Χαίρε αριστερά που ήρθες για να αναστήσεις τη νεκρή ελπίδα των Ελλήνων!
Χαίρε αριστερά που ήρθες για να τσακίσεις την πολιτική διαφθορά και τη διαπλοκή των προηγούμενων δεκαετιών!
Η καταγγελία δεν αποτελεί κιτρινισμό, κακοήθεια ή εξαχρειωμένη πολιτική προβοκάτσια. Έρχεται μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα από τη βουλευτή του νομού Σερρών κυρία Αφροδίτη Σταμπούλη.
Συγκεκριμένα η εν λόγω κυρία καταγγέλλει τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, όσον αφορά το διαγωνισμό για την ανάληψη της σίτισης των λαθρομεταναστών.
Βάσει του διαγωνισμού την σίτιση των τριτοκοσμικών εισβολέων –αφού είμαστε ανθρωπιστές και φιλεύσπλαχνοι και πρέπει να τους ταΐζουμε και να τους περιθάλπουμε-ανέλαβε η κυρία Χρύσα Τάπα για το ποσό των € 750.000.
Η κυρία Τάπα, είναι κόρη του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών Δημήτρη Τάπα. Επομένως πατήρ και θυγάτηρ θα αναλάβουν από κοινού να τους σιτίζουν. Τώρα η κορούλα ως αρμόδια της επιτροπής σίτισης, είναι υποχρεωμένη να ελέγχει την ποιότητα των τροφίμων και αν τα κρίνει ακατάλληλα να τα επιστρέφει στον προμηθευτή καταγγέλλοντας τη σύμβασή του.
Δηλαδή αν ο μπαμπάς Τάπας προμηθεύει τους λαθρομετανάστες με σκουπίδια, η κορούλα Τάπα θα του τα επιστρέφει και θα τον καταγγέλλει.
Εδώ γελάμε, κλαίμε με την κατάντια μας, εξοργιζόμαστε; Τι κάνουμε;
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν όλοι, για ποιο λόγο η κυβέρνηση έχει ανοίξει διάπλατα τα σύνορα και προβάλει σπαραξικάρδιους γλυκανάλατους ανθρωπισμούς και κροκοδείλια συμπόνοια;
Γιατί θέτει ιδεολογικά διλήμματα και προβάλει μέσω μιας επιτηδευμένης αλλά και χοντροκομμένης προπαγάνδας, μικρά παιδιά με βουρκωμένα μάτια, μαντηλοφόρες εγκυμονούσες και άλλα πολλά;
Εδώ πρόκειται για μπίζνες, για χρήμα τρελό, για ρεμούλες και μάσες. Από πού θα φάνε και θ’ αρπάξουν οι άνθρωποι, αφού οι προηγούμενοι, οι αστικοδημοκράτες, επί σειρά δεκαετιών αδειάσανε την «κάσα» τρώγοντας μέχρι και τα πόμολα από τις πόρτες.
Αφού οι ανανεωτές αριστεροί αποτελούν πλέον το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην εταιρεία Δημοκρατία Α.Ε. πρέπει να βρουν πόρους για να ανταμειφθούν για την τιμή που μας κάνουν και μας κυβερνούν.
Σκεφθείτε ότι το συγκεκριμένο συμβάν με τον «ιδεολόγο» και «υπέρμαχο» της σοσιαλιστικής δικαιοσύνης ΣΥΡΙζαίο Τάπα και την «φιλεύσπλαχνη» και ξενολάτρη κορούλα του ήρθε στο φως της δημοσιότητας, λόγω καταγγελίας μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Φανταστείτε λοιπόν τι συμβαίνει καθημερινά, τι χρήμα αλλάζει χέρια, τι κομπίνες γίνονται, τι νέα, αριστερή αυτή τη φορά διαπλοκή στήνεται και εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι.
Ταξική ισότητα, υψηλή διανόηση και ιδεολογία, πολυπολιτισμική κοινωνία, αλλά να φάμε και κάτι. Μάλλον να παραφάμε.
Επανερχόμενοι λοιπόν στο προηγούμενο κείμενό μας, επαναλαμβάνουμε. Είναι λοιπόν ή δεν είναι οι άνθρωποι επάξιοι διάδοχοι των Κατσαπλιάδων του Εμφυλίου;
Πηγή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια