Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να σταματήσει αυτήν την απάτη;


Ως πότε θα συνεχίζεται αυτή η τηλεοπτική απάτη με τις λέξεις!..

Μυρίζει απάτη από χιλιόμετρα μακριά. Οι λέξεις που βάζουν με ανακατεμένα τα γράμματα (και η πλάκα μάλιστα είναι, ότι τις επαναλαμβάνουν λίγες μέρες μετά) μόνο από εντελώς ηλίθιους δεν μπορούν να συναρμολογηθούν, σε ελάχιστο χρόνο! Κι όμως φτάνουν το κέρδος μέχρι.... 4.000 ευρώ.

Αφήνουν την λέξη στην οθόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δίνουν μάλιστα και 3 – 4 γράμματα από τα αρχικά, όπως για παράδειγμα ΣΚΑ για το ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ, ΑΝΕΜ για τον ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑ κλπ.

Τα λεπτά περνάνε και παρά την βοήθεια, δεν βρίσκονται τηλεθεατές να βρουν αυτήν την... «δύσκολη» λέξη και το ύψος του κέρδους σκαρφαλώνει στις 3 και στις 4 χιλιάδες!!!

Κι ενώ στην οθόνη υπάρχουν τα αρχικά της λέξης που υποτίθεται πρέπει να βρουν (οι αφελείς που παίρνουν τηλέφωνο), όπως πριν από λίγο το ΗΛ για την «δύσκολη» λέξη ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, βγαίνει τηλεθεάτρια με ύφος πετυχημένου παίχτη, προειδοποιεί την παρουσιάστρια πως βρήκε την λέξη και αμολάει την εντελώς άσχετη ΒΑΣΙΛΕΙΑ.

Έλεος! Όχι μόνο η απάτη βγάζει μάτι, αλλά υποτιμούν και την νοημοσύνη μας.

Και δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας να επέμβει και να τους στείλει εκεί που πρέπει;.


nonews-news

Το διαβάσαμε από το: Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να σταματήσει αυτήν την απάτη; http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/08/blog-post_4118.html#ixzz4HxLTqWWP

Σχόλια

  1. Πατήστε στό Google τίς λέξεις: Βασίλης Χρηστίδης σκάνδαλο καί θά καταλάβετε πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου