Το Ελληνικό χαρίσθηκε. Ο ΤΑΠ επίσης. Τα ΕΛΠΕ ποιός θα τα αγοράσει απο το ΤΑΙΠΕΔ;

 


 
50% των ΕΛΠΕ ανήκουν στο κράτος. Λογικό είναι το ποσοστό αυτό κάποια στιγμή να πωληθεί μέσω ΤΑΙΠΕΔ και χάριν της ανάπτυξης… του Κώλου… σε “επενδυτές”.

Η τετραεθνής αποικία Ελλάδα οδηγείται σε εσωτερική σύγκρουση για εθνικιστικούς λόγους τεχνηέντως. Τα εσωτερικά σύνορα των επαρχιών που μελλοντικά θα αποσπασθούν απο τη χώρα, χάριν της “ευημερίας” καιτ της “ειρήνης”, πρωτοκαθορίστηκαν μέσω των περιφερειών χάρι στον περίφημο ΓΑΠ τον διανοητή. Συχνά θα ακούτε για τα περίφημα πετρέλαια και στη Κρήτη αλλά όχι τόσο πολύ για αυτά στο Αιγαίο και στη Θεσσαλονίκη, γιατί το κοίτασμα εκεί φθάνει και μέσα στη FYROM που είναι τίγκα και στην οποία τα ΕΛΠΕ πωλούν όλο το πετρέλαιο που χρειάζεται…! Πολλοί δημοσιογράφοι στο κόλπο, πολλά και τα λεφτά…

Η περιφέρεια των Ιονίων νήσων συμπεριλαμβάνει κατά σύμπτωση και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, στην οποία υπάρχουν κοιτάσματα (στο Πατραϊκό κόλπο έρευνες εκεί κατά σύμπτωση κάνουν τα ΕΛΠΕ με τη παρουσία νομίζουμε κάποιας εταιρείας του κ.Μπόμπολα), όπως φαίνεται στο χάρτη με τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων όλης της Ελλάδας, που κατασκευάσθηκε απο εμάς και είναι η μεγαλύτερη προσφορά που έκανε ποτέ Έλληνας επιστήμονας στην Ελλάδα χωρίς να αναγνωρισθεί και αφού αποκλείσθηκε να μιλήσει απο τα ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών (Σκάι, Αντ1, Star, Mega κλπ). Πληροφόρηση του Κώλου.

Η κυβέρνηση έδωσε τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων του Ιονίου στα ΕΛΠΕ (50% Λάτσης, 50% το κράτος). Με αυτό το τρόπο, με καραμπόλα, τα κοιτάσματα των Ελληνικών υδρογονανθράκων θα παραδοθούν (μέσω ΤΑΙΠΕΔ) στους δανειστές, όπως και οι άλλοι υδρογονάνθρακες της χώρας μας.

trashpolitics-gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια