Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Κυνηγοί καστανάδων και... ιπποκόμοι εφοπλιστών!





Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου για την κατάντια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. που αντί να απονέμει φορολογική δικαιοσύνη, εξακολουθεί να τσακίζει τον ιστό της ελληνικής κοινωνίας ζητώντας χρήματα που δεν υπάρχουν από μισθωτούς και συνταξιούχους, αφήνοντας στο απυρόβλητο το μεγάλο κεφάλαιο και το εφοπλιστικό λόμπι.

Το «τσουνάμι» των φόρων έρχεται να πλήξει από το φθινόπωρο και για τουλάχιστον πέντε μήνες το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν ένα ποσό που φτάνει συνολικά τα 23,296 δισ. ευρώ, τη στιγμή που η φοροδοτική τους ικανότητα βρίσκεται στο «ναδίρ».

Ο φτωχός ελληνικός λαός πρέπει να πληρώνει 4 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε μήνα μέχρι το τέλος του έτους σε άμεσους φόρους.

Τόσο είναι το... κουστουμάκι που μας έχουν ράψει το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου και οι δανειστές, για να «βγουν» τα νούμερα και να μην ενεργοποιηθεί ο αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων.

Μέσα σε αυτό το φαύλο κύκλο της ύφεσης ο κ. Τσίπρας και η παρέα του αντί να αναζητήσουν τα χρήματα εκεί που υπάρχουν και να προχωρήσουν σε μια γενναία αναδιανομή του πλούτου και σε δίκαιη ανάπτυξη, συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού κυνηγώντας μισθωτούς, συνταξιούχους, μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επιτηδευματίες.

Καθημερινά δεσμεύουν περιουσίες και λογαριασμούς μισθοδοσίας εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, τρομοκρατούν τους μεροκαματιάρηδες με ειδοποιητήρια κατασχέσεων, βάζουν λουκέτο σε μικρομάγαζα για χρέη μερικών εκατοντάδων ευρώ, ενώ παράλληλα παρέχουν κάλυψη και φορολογική ασυλία στα εφοπλιστικά κεφάλαια που έτσι κι αλλιώς έχουν μεταφέρει τις έδρες τους και τα κέρδη τους σε φορολογικούς παραδείσους, στο City και στη Νέα Υόρκη.

Ξεπερνώντας κάθε όριο παραλογισμού, το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου προτιμά να λαμβάνει ετησίως το ευτελές ποσό των 45 εκατομμύριων ευρώ από την οικειοθελή φορολόγηση των εφοπλιστών, των οποίων τα καθαρά κέρδη ξεπερνούν - κατ' έτος τα 12 δισεκατομμύρια!



Μιλάμε για την επιτομή της κοροϊδίας.

Ο «αριστερός» Αλέξης Τσίπρας και ο «πατριώτης» Πάνος Καμμένος ψάχνουν 24 δισεκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2016 και από τους εφοπλιστές παίρνουν 45 εκατομμύρια όλο το χρόνο!

Και αυτοί οι άνθρωποι μας μιλούν καθημερινώς για δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Το κακό για τους «σοσιαλιστές της συμφοράς» είναι ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι άπαντες. Και οι μέσα και οι έξω.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούνται «κινήματα οργής», όπως αυτά που «έστηναν» στο παρελθόν οι ίδιοι οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος που ζητούσαν από το λαό να μην πληρώνει το ρεύμα, να μην πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ, να μην πληρώνει τα χαράτσια της εφορίας, να μην πληρώνει τα διόδια.

Το περίφημο κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» που... εξαφανίστηκε μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία.



Που εξαφανίστηκε όλη αυτή η ψεύτικη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού που περιφερόταν στα κανάλια προτρέποντας τους πολίτες να μην πληρώνουν φόρους;



Που κρύβονται όλοι αυτοί οι ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ που γέμιζαν τις πλατείες με μούτζες και φωτογραφιζόντουσαν με καμάρι;


Όλοι αυτοί οι δήθεν επαναστάτες με τα σελφομπάστουνα πρέπει να βάλουν πολύ καλά στο μυαλό τους, ότι ο τροχός γυρίζει...

Αυτή τη φορά δημιουργείται ένα νέο κίνημα, το οποίο - ευτυχώς - δεν είναι καθοδηγούμενο.

Ένα νέο κίνημα οργής και αγανάκτησης απέναντι στην πολιτική ξεδιαντροπιά του Αλέξη Τσίπρα και του συνεταίρου του Πάνου Καμμένου.

Ήδη στο ίντερνετ κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες που στηλιτεύουν την υποτακτικότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού έναντι των εφοπλιστών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σελίδα με τίτλο: «Δεν ξαναπληρώνω φόρους μέχρι να πληρώσουν φόρους και οι εφοπλιστές», όπου χιλιάδες πολίτες δηλώνουν αδυναμία πληρωμής των ανθρωποκτόνων νόμων που επιβάλλουν η κυβέρνηση και η τρόικα.

Δείτε την ιστοσελίδα και θα καταλάβετε.

Θα καταλάβετε ότι δεν μπορεί να σταθεί στην εξουσία μια κυβέρνηση που κυνηγάει «καστανάδες» και φτωχές γυναίκες που πουλάνε μαϊντανό στις λαϊκές αγορές και κάνει τα στραβά μάτια σε γόνους εφοπλιστών που ξημεροβραδιάζονται σε πάρτι και φιλανθρωπικά γκαλά ανοίγοντας σαμπάνιες και κάνοντας λογαριασμούς 100.000 ευρώ στα μπουζούκια.

Όχι κύριε Τσίπρα. Το «όλα για πάρτη τους και για τα κοκτέιλ πάρτι τους» τελειώνει!

Αν δεν μπορείτε εσείς και οι νεογιάπηδες υπουργοί σας, θα μπορέσει ο λαός.

Αν δεν μπορούν οι χαρτογιακάδες άεργοι σύμβουλοί που σας περιστοιχίζουν και οι εφοπλιστές - υπουργοί που στελεχώνουν την κυβέρνησή σας και οι οποίοι πηγαίνουν στις ημερίδες των εφοπλιστών για να προσκυνήσουν, θα μπορέσουν οι εκατοντάδες χιλιάδες πατεράδες που δεν έχουν να πάρουν γάλα στα παιδιά τους.

Οι χιλιάδες οικογένειες που δεν έχουν να πάρουν ούτε μολύβια για να στείλουν τα παιδιά τους στο δημοτικό.

Αυτές οι οικογένειες που δεν μπορούν να βάλουν στην τσάντα του παιδιού τους ούτε ένα κομμάτι ψωμί...

Αααα, δεν σας το έχει πει αυτό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος;

Δε σας ενημέρωσε ο εφοπλιστής Γιώργος Σταθάκης ότι υπάρχουν μανάδες που παίρνουν βερεσέ ένα μπουκάλι γάλα από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς για να μπορουν να γλεντάνε οι γόνοι των εφοπλιστών, οι εθνικοί μας εργολάβοι, οι κατηγορούμενοι από τα σκάνδαλα του Τ.Τ. , της SIEMENS, της Proton Bank, της Energa και της Power στις παραλίες της Μυκόνου;

Και ξέρετε κύριε Τσίπρα, αγαπητέ επαναστάτη της Νοτίου Ευρώπης, έχει ενδιαφέρον να δείτε τα μάτια μιας τέτοιας μάνας τη στιγμή που ζητάει βερεσέ ένα μπουκάλι γάλα.

Όχι δεν είναι ανάγκη να της πείτε κάτι. Απλά να δείτε τα μάτια της...

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα «Δεν ξαναπληρώνω φόρους μέχρι να πληρώσουν φόρους και οι εφοπλιστές».



newsbomb.gr

Το διαβάσαμε από το: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Κυνηγοί καστανάδων και... ιπποκόμοι εφοπλιστών! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/09/blog-post_299.html#ixzz4JqKJg2jb

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια