«ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΤΡΙΚΑΛΩΝ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΛΛΙΩΣ Θ’ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ… ΚΛΕΒΟΥΜΕ!





Σε καθιστική διαμαρτυρία έξω από την είσοδο του hot spot των Τρικάλων, προχώρησαν τα «προσφυγάκια», Ιδού πως περιέγραψαν τα αιτήματά τους στα καθεστωτικά ΜΜΕ:

«Οι πρόσφυγες μιλώντας για τους λόγους που τους έκαναν να προχωρήσουν στη διαμαρτυρία, μαζί με τα γυναικόπαιδα, είπαν μεταξύ άλλων, ότι δεν έχουν καλό φαγητό, χρήματα, την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη, φάρμακα. Είπαν ότι το γάλα που τους δίνεται είναι ληγμένο και ότι γενικά οι συνθήκες διαβίωσης δεν είναι καλές. Ανέφεραν πως θα αναγκαστούν να κλέβουν αν οι συνθήκες δεν αλλάξουν…».

(ΥΓ) 1: Κακές οι συνθήκες, λοιπόν, στο hot spot των Τρικάλων. Δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε. Αλλά, τι απέγιναν άραγε όλοι αυτοί οι «αλληλέγγυοι», που υποδέχτηκαν τα πρώτα «προσφυγάκια» όταν είχαν φιλοξενηθεί για μερικές ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και τους αποχαιρέτησαν «με δάκρυα στα μάτια» (σύμφωνα με τις περιγραφές των ΜΜΕ) όταν έφυγαν; Και πως αφήνουν τα «προσφυγάκια» στην τύχη τους; Της μιας βδομάδας ήταν η «αλληλεγγύη» τους;

(ΥΓ) 2: Φιλική συμβουλή προς «προσφυγάκια»: όταν πραγματοποιήσουν την απειλή τους κι αρχίσουν να… κλέβουν -επειδή σίγουρα οι συνθήκες δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν- ας… προτιμήσουν τους «αλληλέγγυους» της… μιας βδομάδας!
https://ethnikismos.net/2016/09/07/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%89%ce%bd-%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%84/ 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια