InfoWar: Τώρα τα έβαλαν και… με τα σύκα!(ΒΙΝΤΕΟ)






Το γύρο των συστημικών ΜΜΕ κάνει “αποκαλυπτικό” άρθρο γιατί ΔΕΝ πρέπει να τρώμε σύκα, αφού δεν τα τρώνε και οι “πάνσοφοι” χορτοφάγοι!Η νέα αυτή ‘αποκάλυψη’ του ‘μυστικού’ που γνώριζαν μόνο οι χορτοφάγοι και βέγκαν έχει ως στόχο να αηδιάσουν οι καταναλωτές αυτού του φρούτου, που αποκαλείται και ως super food, ώστε να πάψουν να τα τρώνε.

Το άρθρο που συνοδεύεται και με ένα βίντεο του καναλιού Gross Science (αηδιαστική επιστήμη– ναι όντως) το οποίο παρουσιάζει μια σειρά από επεισόδια παραγωγής NOVA και PBS Digital Studios, εκπομπή που παράγεται και παρουσιάζεται αποκλειστικά και εξ ολοκλήρου από μια επιστημονική δημοσιογράφο, ονόματι…

Anna Rothschild(s)!

Στο μεν βιογραφικό της αναφέρεται χωρίς “s”, στο δε κανάλι της που αυτοπαρουσιάζεται αναφέρει το όνομα της με “s”.

Κάποια σχέση της δημοσιογράφου της αηδιαστικής επιστήμης με τη γνωστή αηδιαστική οικογένεια; Πιθανόν. Η οικογένεια έχει ρίζες και πολλά κλαριά σε όλον τον κόσμο.

Τι μας λέει, λοιπόν, η κυρία για την παγκόσμια αναγνωρισμένη υπερτροφή, το σύκο; Ότι, ναι, τα ξέρουμε τα οφέλη του, δεν τα αμφισβητούμε, απλά να σας πούμε τι μπορεί να παίζει με αυτό και γιατί δεν τα τρώνε οι χορτοφάγοι:

Αρχικά το σύκο, είναι ένα λουλούδι που δεν έχει ωριμάσει όπως το μήλο και το ροδάκινο και έχει “αναστραφεί”. Το λουλούδι αυτό γίνεται φρούτο αφού ανθίσει εντός του λοβού.
Για να μπορέσει η διαδικασία να έρθει στο τέλος της εφόσον το σύκο σχηματίζεται εσωτερικά χρειάζεται την σφήκα των σύκων η οποία διοχετεύει εντός του τις προνύμφες της. Τα σύκα που μπαίνει συνήθως μια τέτοια σφήκα είναι τα αρσενικά, τα οποία δεν είναι αυτά που τρώμε. Η μητέρα σφήκα όταν μπαίνει στο σύκο δεν μπορεί να φύγει γιατί σπάνε τα φτερά της και η κεραίες της. Οι αρσενικές σφήκες ζευγαρώνουν με τις θηλυκές οι οποίες είναι οι μόνες που μπορούν να φύγουν από το σύκο.
Μερικές φορές όμως όπως αναφέρει και το βίντεο οι σφήκες μπορεί να μπουν και στα θηλυκά σύκα όπου τρώμε. Σε αυτή την περίπτωση η σφήκα μετατρέπεται σε πρωτεΐνη, ολόκληρη ή τουλάχιστον ένα μέρος της!. Αυτός είναι ο λόγος που οι Χορτοφάγοι επιμένουν να μην τρώνε σύκα.

Το είδα στην HuffistonPost και στο The TOC, απ’ όπου αντέγραψα το κείμενο. Το κεφαλαίο Χ στους Χορτοφάγους, δικό τους. Και ακολουθεί ένα βίντεο που εξηγεί τι γίνεται με καρτούνς, προφανώς γιατί… άι και να βρεις τώρα σύκο από αυτά που τρώμε που έλαχε να ξεμείνει κανένα φτερό ή κεραία σφήκας!

Και τι έγινε αν αυτό γίνει πρωτεΐνη και το φάμε; Εδώ ολόκληρος ΟΗΕ λέει αρχίστε να καλλιεργείτε έντομα και να τα τρώτε γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε να σας ταΐσουμε – γίνετε “Χορτοφάγοι”!!!

Οι “Χορτοφάγοι” του… ΟΗΕ επίσης δεν καταναλώνουν την άλλη υπερτροφή, το μέλι. Ααα ανήκει στις μέλισσες! Όπως και τα ψάρια… στο Αιγαίο!

Αλλά πόσο καλά είναι τα σύκα που από την αρχαιότητα θεωρούνται ως υπερτροφή; Τι μας προσφέρουν; Παραθέτω απόσπασμα, μπορείτε να δείτε όλο το άρθρο στο λινκ:

Σύμφωνα με το medlabgr.blogspot.com, το διατροφικό προφίλ του σύκου φαίνεται στον παρακάτω πίνακα


Μια μέση ημερήσια κατανάλωση 100g / περίπου 5 σύκα περιέχει:






Ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό – Ιδιότητες και ενδείξεις
Χρησιμοποιούνται για τα αποστήματα στα ούλα και τις στοματικές φλεγμονές.
Θεραπεύουν όγκους.
Τα σύκα τονώνουν το μυαλό.
Χρησιμοποιούνται σε δηλητηρίαση.
Σε έγχυμα τα σύκα κάνουν για πονόλαιμο, φαρυγγίτιδα, κρυολόγημα, ουλίτιδα, χρόνια καταρροή, φλεγμονές κύστης και νεφρών, την ευλογιά. την ιλαρά και την οστρακιά
Είναι τονωτική, παχυντική τροφή που χαλαρώνει τα έντερα,

ανακουφίζει το στήθος και γιατρεύει πολλούς όγκους…


Τα σύκα φρέσκα είναι τονωτικά, παχυντικά, διουρητικά, ευκοίλια και ρίχνουν την πίεση.
Τα σύκα τονώνουν σωματικά και πνευματικά τους ανθρώπους.
Τα σύκα κάνουν και για όσους νιώθουν έντονα το κρύο το χειμώνα.

Είναι φρούτο πολύ πλούσιο σε φυτικές ίνες και για αυτό και συστήνονται σε άτομα με κακή λειτουργία εντέρου και σε όσους έχουν πρόβλημα δυσκοιλιότητας. […] Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, τα σύκα, περιέχοντας σημαντικές ποσότητες σιδήρου και φυλλικού οξέος, αποτελούν πολύ καλή επιλογή για άτομα με αναιμία, για γυναίκες κατά τη διάρκεια της αδιαθεσίας, για τις εγκύους και τις θηλάζουσες.

Καρδιαγγειακή υγεία:

Τα σύκα περιέχουν πολύ μικρές ποσότητες νατρίου και πολύ υψηλές ποσότητες καλίου και μαγνησίου, με αποτέλεσμα να βοηθούν πολύ στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και στην αποφυγή της υπέρτασης. […]

Οστική πυκνότητα και «όπλο» κατά του καρκίνου:

Το ασβέστιο σε συνδυασμό με το κάλιο (το οποίο αποτρέπει την αποβολή ασβεστίου μέσω της διούρησης) επάγουν την καλή οστική πυκνότητα και δύναμη, ενώ προστατεύουν από την εμφάνιση οστεοπενίας, οστεοπόρωσης και αρθρίτιδας. Τα σύκα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να βοηθήσουν άτομα με αλλεργίες στα γαλακτοκομικά ή με σοβαρή δυσανεξία λακτόζης. Μεγάλο μέρος της μελέτης έχει επικεντρωθεί και στα πλεονεκτήματα για τη μείωση της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου του στήθους.

Έλεγχος ινσουλίνης και βάρους:

Όχι μόνο το φρούτο, αλλά και τα φύλλα της συκιάς, βοηθούν στη μείωση των επιπέδων γλυκόζης σε άτομα που ακολουθούν αγωγή ινσουλίνης. […]

Και τέλος


Βελτιώνουν τη σεξουαλική μας ζωή

Τα σύκα αποτελούν ένα φυσικό… αφροδισιακό. Το σύκο επιδρά στο ορμονικό σύστημα και απελευθερώνει τη διάθεση για σεξ.

Όχι! Μη! Δεν θέλουμε άλλα παιδιά!

Επίσης δεν θέλουμε ανθρώπους που θα διατρέφονται αποκλειστικά από τα δώρα της Φύσης. Θέλουμε αδύναμους και φανατισμένους χορτοφάγους, που αντί για κρέας θα τρώνε υποκατάστατο της κατά 99% μεταλλαγμένης σόγιας της Μονσάντο, δημητριακά με φυτοφάρμακα ή ΒΙΟ τύπου πιάσε το αυγό και κούρεφ’ το και πλήρωσε και την κομμωτική ακριβά γιατί, πολλά ΒΙΟ βαπτίζονται έτσι μετά από “greenwashing”, αλλά κύρια θέλουμε ο κόσμος να εξαρτάται από συμπληρώματα διατροφής, είτε αυτά της Big Pharma, είτε κάποια άλλα που και καλά είναι της εναλλακτικής ιατρικής – βλέπε το μαγαζάκι που έχει ο “ακτιβιστής” Mike Adams του Healthnews. Χρήμα με ουρά!!!

Επίσης θέλουμε να κάνετε όλα σας τα εμβόλια χωρίς να αναρωτιέστε τι αυτά εμπεριέχουν. Τυφλή πίστη παρακαλώ, και πέστε στα τέσσερα να φάτε το γρασίδι σας χωρίς πολλά λόγια!

Αυτή η τρομοκρατία ενάντια στην υπερτροφή που είναι -πλην όλων των άλλων- και ελληνική παραγωγή, θα καταρριφθεί από τους χοαξαράδες του διαδικτύου; Θα διωχθεί ως είδηση που σπέρνει πανικό και αηδία στους καταναλωτές;

Και δείτε ακόμα τι παράγουμε και εξάγουμε από σύκα στην Ελλάδα. Δυσφήμιση προϊόντος;

Κι εδώ απολαύστε το βίντεο της καταπληκτικής επιστημονικής δημοσιογράφου με… το υπέροχο όνομα!




nea.allnewz.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια