Συλλογή υπογραφών για να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος η Εκκλησία


KATOXIKA NEA : ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΤΗΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΗ !!!

Σημ. του Ν: Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε και τι πολιτικές απόψεις φέρει αυτός, το αποτέλεσμα μετράει…

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεκινήσει ενα ψήφισμα, με το οποίο κάποιοι προτείνουν η Εκκλησία να βοηθήσει στην αποπλήρωση του Ελληνικού χρέους

Διαβάστε το σκεπτικό τους και υπογράψτε:

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο χείλος του γκρεμού και οι Έλληνες έχουν φτωχοποιηθεί και εξαθλιωθεί.Μόλις μαζευτούν 100.000 υπογραφές σε αυτό το petition, αναλαμβάνω πρωτοβουλία να τον επισκεφτώ. Όποιος ενδιαφέρεται να τον συναντήσει μαζί μου, είναι βεβαίως ευπρόσδεκτος. Ασφαλώς θα ήταν προτιμώτερο να δημιουργηθεί μία αντιπροσωπεία που θα τον επισκεφτεί.


Η εκκλησιαστική περιουσία ανήκει σε όλους όσους την δημιούργησαν και την διατήρησαν πληρώνοντας συνεχώς φόρους, ακόμα και εν μέσω κρίσης, δηλαδή σε όλους εμάς τον ελληνικό λαό. Αφού λοιπόν είστε φορολογούμενοι και πληρώνετε φόρους θέλετε δεν θέλετε και για την εκκλησία, καθόλου δεν είναι απαραίτητο να είστε και χριστιανοί για την διεκδίκηση αυτή.

Ζητάμε να δώσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μόνο μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας για να εξοφληθεί άμεσα εξ ολοκλήρου το ελληνικό χρέος. Mόνον η μοναστηριακή περιουσία υπολογίζεται στα 2,5 με 5 τρις ευρώ, δηλαδή 6 με 12 φορές μεγαλύτερη από το ελληνικό χρέος. Μοναστηριακή περιουσία 2,5 με 5 τρισεκατομμύρια ευρώ.»

Δείτε το σχετικό link ΕΔΩ

meresparaxenes
http://katohika.gr/ellada/sillogi-ipografon-gia-na-apoplirosei-elliniko-xreos-ekklisia/ 

Σχόλια