Ένα αφιέρωμα στους λάτρεις των "αεροψεκασμών"





Κανείς δεν πρόκειται να σας αλλάξει γνώμη για κάτι που ΕΣΕΙΣ θέλετε να πιστεύετε! Είναι πολύ εύκολο να σας πείσει κάποιος για την μεγαλύτερη παπαριά, αρκεί να νοιώθετε πως υπάρχει ένα σκοτεινό σχέδιο, το οποίο ΕΣΕΙΣ γνωρίζετε...

Του Ανδρέα Αντωνίου

Έτσι αποπροσανατολίζεται η μάζα και δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα και τους πραγματικούς εχθρούς!
Αυτό που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό σας (γιατί να περάσει, άλλωστε, αφού σας βολεύει αυτό που γίνεται...) είναι το γιατί όλοι αυτοί οι δήθεν ψαγμένοι και δήθεν ερευνητές παραποιούν φωτογραφίες και φτιάχνουν ψεύτικα βίντεο και αφιερώνουν τόσον χρόνο και τόσο χρήμα ώστε να σας πείσουν ότι σας ψεκάζουν... Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο το όφελός τους; Φυσικά και όχι...
Άλλωστε, όλοι εσείς ξέρετε πως την δεκαετία του 80 έριχναν στα ποτά ναρκωτικά, πως στα καθίσματα των κινηματογράφων και στις παραλίες κρύβουν βελόνες με aids και πως στην Πατησίων κυκλοφορεί ένα μαύρο jeep που σας απαγάγει και σας αφαιρούν τους νεφρούς. Είναι δύο τύποι με καρώ πουκάμισα μέσα...
(μερικές από τις εκατοντάδες συνομωσιολαγνικές παπαριές...)
Γελώ, ενώ θα έπρεπε να κλαίω με την κατάντια μερικών!
Άλλωστε, με τόση ηλιθιότητα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, δεν χρειάζεται ψεκασμός...
Παρακάτω ΟΛΕΣ οι δήθεν αποδείξεις των ψεκασμών με τις αρχικές, μη παραποιημένες φωτογραφίες.
Κάθε φορά που ένα μπλογκ της πλάκας ψάχνει like να ανατρέχετε ΕΔΩ για να βλέπετε τις μη παραποιημένες φωτογραφίες και τις πραγματικές πηγές τους.






Δεξαμενές έρματος βρίσκονται εγκατεστημένες σε αεροπλάνα, στα οποία διεξάγονται δοκιμές σχετικά με το βάρος και την ισορροπία, που πρόκειται να εγκριθούν για έναν τύπο αεροσκαφών.


Κατά κανόνα αυτά είναι τα πρώτα αεροσκάφη ενός νέου τύπου. Επειδή στην ισορροπία θα πρέπει και κατά την πτήση να μοιράζεται το βάρος, φυσικά δεν μπορούν να χρησημοποιηθούν σακιά με άμμο ή άλλα βάρη - ποιος άλλωστε θα μπορούσε κατά την πτήση να τα μεταφέρει; Επιπλέον σε τέτοιες δοκιμαστικές πτήσεις ή πτήσεις πιστοποίησης επιτρέπεται η είσοδος στο σκάφος μόνο σε ορισμένο προσωπικό, που αποτελείται από πιλότους και μηχανικούς. Κατά συνέπεια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιβάτες για αυτές τις δοκιμές.
Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται δεξαμενές με νερό ή γλυκόλη που συνδέονται μεταξύ τους. Με τον τρόπο αυτό μπορεί το υγρό ανάλογα με την περίσταση να αντλείται εύκολα από την μία δεξαμενή στην άλλη.
Φυσικά δεν υπάρχουν πολλά αεροπλάνα με αυτή τη τεχνολογία επί του σκάφους (από το A380 π.χ. υπάρχει μόνο το F-WWOW και το F-WWDD). Μερικές φορές χρησιμοποιούνται και σε σόου και εκθέσεις αεροπλοΐας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να δουν τις δεξαμενές, όπως και όλα τα άλλα επάνω και μέσα στα αεροσκάφη. Στην Διεθνή Έκθεση Αεροπλοΐας της Γερμανίας αυτό συμβαίνει για παράδειγμα κάθε φορά το πρώτο τριήμερο. Αυτή την ευκαιρία χρησιμοποίησε το 2014 η Καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, για να δει τις εγκαταστάσεις στο νέο αεροσκάφος Α350 - όπως επίσης και πολλοί άλλοι επισκέπτες.
Ακολούθησε φυσικά η κατακραυγή των πιστών των ψεκασμών - βλέποντας λογικά την Μέρκελ μπροστά από τις δεξαμενές του Chemtrail, διότι όσοι πιστεύουν στους ψεκασμούς δεν γνωρίζουν ο καθένας μπορεί να πάει να τις δει.
Και γι' αυτό ακριβώς το λόγο είναι ειδικότερα οι δεξαμενές έρματος εκείνες των οποίων τις φωτογραφίες διαδίδουν οι οπαδοί των ψεκασμών περισσότερο, εφόσον εκτός από τα ντεπόζιτα των ψεκασμών είναι εμφανής και ο ψεκαστήρας. Και αυτοί φυσικά είναι άκρως απόρρητοι - τόσο απόρρητοι, που μπορεί να δει ο καθένας σε Airshows και εκθέσεις.
Τέτοιου είδους δοκιμές δεν γίνονται μόνο σε αεροπλάνα. Το ίδιο συμβαίνει και στα Τραμ για τις κλίσεις, και για δοκιμές πέδησης και ξεκινήματος. με διαφορετικά βάρη. Δεδομένου ωστόσο ότι στα τραμ είναι λιγότερο απαραίτητη η ισορροπία, δεν χρειάζεται να γίνονται πολλές μεταφορές βάρους, αλλά εδώ αρκούν στατικά βάρη, όπως π.χ. το βάρος των επιβατών...
Πηγή: chemtrailbilder.de Μετάφραση: ΑΖ

http://asimpiestos.blogspot.com/2016/11/blog-post_95.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια