«Πληρωμενα παπαγαλακια» της κυβερνησης; Τι κρύβεται πίσω από τα κορίτσια της Αριστεράς στο twitter;


Σημ. του Ν: Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα παραμείνει η τακτική της αριστεράς! Όποιος χάφτει το παραμύθι/προπαγάνδα του Πολυτεχνείου και των ψεύτικων φωτογραφιών που στέκονται εκεί, σίγουρα έχει χάψει κι αυτό εδώ το παραμύθι/προπαγάνδα! Να δω πότε θα αντιληφθείτε πως οι καταρριφθέντες μύθοι σας περί πολιτικής, θρησκείας, ομάδων κοκ πρέπει να μείνουν στο παρελθόν και να πάμε παρακάτω ώστε να δημιουργήσουμε ένα στιβαρό και αληθινό κατασκεύασμα κοινωνικοπολιτισμικό, αντ’ αυτού του σαθρού και ψεύτικου υπάρχοντος… Να δω…

Κάποιος έψαξε τις φωτογραφίες που είχαν οι φιλοσυριζαίες φωτογενείς κοπέλες και ανακάλυψε πως έχουν κάτι κοινό…

Ριτουϊτάρουν ζωάκια και ανέκδοτα, κυρίως όμως προωθούν κι υποστηρίζουν δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, tweets της Φαιναρέτης Ρωμανού, του Δαπέργολα και όποιου άλλου βρίζει την ΝΔ.Επίσης, όπως αναφέρει η lifo.gr, καταγγέλλουν πως οι αντίπαλοί τους χρησιμοποιούν «τρολς» για να κάνουν επιθέσεις. Εμμονή όλων αυτών των κοριτσιών είναι «τα πληρωμένα παπαγαλάκια της ΝΔ» και δεν έχουν σ’ αυτό άδικο.

Συχνότατα πάντως τα κορίτσια της Αριστεράς συντονίζονται και ριτουιτάρουν ακριβώς τα ίδια πράγματα. Ας πούμε όταν πρωτομπήκα ταυτόχρονα σε τρεις απ’ αυτές είδα πάνω-πάνω: Το ίδιο ξεκάρφωτο, ξεκαρδιστικό (not) τουίτ για μαστίχες, και ένα τουίτ της Φαιναρέτης Ρωμανού που κράζει τον Μουρούτη της ΝΔ.

ΕλίζαΜαρίαΕρριέταΜόνο που απ’ ό,τι φαίνεται, αυτές οι φωτογενείς κοπέλες με τα ελληνικά ονόματα και την αριστερή συνείδηση έχουν κάτι κοινό: Μάλλον δεν υπάρχουν.

Ή μάλλον υπάρχουν αλλά όχι στην Ελλάδα. Τώρα ίσως βρίσκονται σε κάποια μακρινή φυλακή – πάντως σίγουρα η τελευταία έγνοια τους είναι ο Μουρούτης ή ο Παππάς.

Με ένα image search στο google οι φωτογραφίες τους έδειξαν ποιες είναι στην πραγματικότητα:

Η Ελίζα Λυμπεροπούλου που καίγεται για τις εξελίξεις στην ΝΔ……είναι στην πραγματικότητα η πρώην Μις Ελ Πάσο, και η φωτογραφία της είναι απ’ τη σύλληψή της.

Η γλυκιά Ερριέτα Γεωργίου που αγωνιά αν μας τρώει λεφτά ο Μουρούτης……συνελήφθη και αυτή για άγνωστο έγκλημα, και η φωτογραφία της υπάρχει σε ξένο φωτοάρθρο με τίτλο Glamour Mug-shots

Τέλος, η μελαγχολική Μαρία Σταυρίδου που υψώνει το ανάστημά της εναντίον του Μουρούτη…λέγεται Nicole Diez Diamond και συνελήφθη κι αυτή (βλέπουμε και τη διεύθυνσή της για όποιον θέλει να τη συναντήσει).

Και τι πλάκα που, τελικά, οι κοπέλες αυτές είναι στ’ αλήθεια ένοχες – και όχι μόνο ως «πληρωμένα (;) παπαγαλάκια» της κυβέρνησης…

πηγη

https://meresparaxenes.com/2016/11/14/%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b7/?wref=tp

Σχόλια