ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!! Γι’ αυτά που έχουν Συμβεί και Συμβαίνουν ΤΩΡΑ στην Ελλάδα!!!






ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Ο Ντομινίκ Στρος Καν γιος Γαλλοεβραίων γονιών με καταγωγή από την Τυνησία πλήρωσε ακριβά το γεγονός ότι γνώριζε τα πρόσωπα της σκοτεινής elite των Βρυξελλών, της “Opus Dei”– όπως θα την αποκαλούμε -μια και έχουμε να κάνουμε με την μεγαλύτερη λεηλασία κράτους-μέλους της Ε.Ε. μετά το Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Απόφοιτος της Σχολής HEC Paris ασχολήθηκε με την πολιτική για πρώτη φορά επί πρωθυπουργίας του Ζοσπέν με τον οποίο και διατηρούσε μακρά φιλία.

Πρωτοεξελέγη βουλευτής το 1986. Το 1991 ανέλαβε υφυπουργός βιομηχανίας και εξωτερικού εμπορίου, θέση που διατήρησε μέχρι τις εκλογές του 1993 όπου το κόμμα του υπέστη ήττα. Στη συνέχεια ασχολήθηκε ιδιωτικά ασκώντας το επάγγελμα του δικηγόρου επιχειρήσεων. Στο στάδιο αυτό γνωρίσθηκε με κάποιους δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες οι οποίοι και τον προωθούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους στις Βρυξέλλες επί θεμάτων παγκοσμιοποίησης.

Ο Στρος Καν θα γνώριζε όσο ελάχιστοι το τρόπο λειτουργίας της “Opus Dei” των Βρυξελλών. Ο πυρήνας της σκοτεινής elite των Βρυξελλών δεν είναι άλλος από τον σκοτεινό κύκλο των γραφειοκρατών και συμβούλων του “Ζακ Σονιέρ”.

Ο “Ζακ Σονιέρ” όταν διαπίστωσε ότι ο Παπανδρέου έβαλε το ΔΝΤ στα έγκατα της Ευρώπης διαισθάνθηκε την απειλή να χάσει τον έλεγχο των Μυστικών και Ντοκουμέντων που διατηρούσε υπό τον ασφυκτικό έλεγχό του. Να χάσει την μεγάλη μπίζνα που ξεδίπλωνε μπροστά του το asset της χρεοκοπημένης Ελλάδας.

Με την βοήθεια των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών θα παγίδευε τον Ντομινίκ Στρος Καν με την απόπειρα βιασμού της καμαριέρας. Στην συνέχεια θα τον οδηγούσε σε ταπεινωτική παραίτηση. Η προώθηση της Κριστίν Λαγκάρντ στην θέση του Στρος Καν ήταν επίσης έργο του Γραφείου του σκοτεινού “Ζακ Σονιέρ”. Τώρα πλέον κι όσο βρισκόταν ο Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, το Γραφείο του θα παρέμεινε πανίσχυρο καθώς τα πλοκάμια του είχαν απολήξεις στα περισσότερα ευρωπαικά κόμματα εξουσίας αλλά και στα πιο ισχυρά επιχειρηματικά σύμφέροντα του πλανήτη.

Η Opus Dei των Βρυξελλών ήταν και το σημείο αναφοράς των δανειστών. Από εδώ περνούσαν τα πάντα. Το Γραφείο του “Zακ Σονιέρ” θα είχε τον τελευταίο λόγο για τις τράπεζες, τις αποκρατικοποιήσεις, το πριόνισμα μισθών και συντάξεων, τα χαράτσια που κρατούσαν τους κατοίκους της Ελλάδας σε καταστολή. Εδώ έφθαναν αργά ή γρήγορα οι νομικοί εκπρόσωποι των εταιρειών που ήθελαν να πάρουν μέρος στις ελληνικές αποκρατικοποιήσεις αλλά και κάθε είδους μπίζνες. Μεγάλο μέρος του ηγετικού πολιτικού προσωπικού της Γαλλίας βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια σε ανοιχτή γραμμή με το Γραφείο του “Zακ Σονιέρ”.

Σε αντίθεση με τους Γάλλους, οι Γερμανοί, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε βρισκόταν απέναντι από την Opus Dei των Βρυξελλών. Οχι για λόγους ηθικής τάξης αλλά επειδή η Γερμανία είχε παραδοσιακά τους αχυρανθρώπους της στην Ελλάδα για τις βρώμικες δουλειές και δεν είχε ανάγκη την Opus Dei των Βρυξελλών.

Ο “Ζακ Σονιέρ” θα έβλεπε στο πρόσωπο του Τσίπρα τον πιο “χρήσιμο” απ΄όλους τους προηγούμενους πρωθυπουργούς για το μεγάλο κόλπο της λεηλασίας μιας χώρας που βρισκόταν σε εξέλιξη. Υποδυόμενος τον “πατερούλη” του πρωτόβγαλτου στα ευρωπαικά σαλόνια Τσίπρα κέρδισε εύκολα την εμπιστοσύνη του…

Aπό το Γραφείο του “Ζακ Σονιέρ” θα περνούσαν όλες σχεδόν οι επιθυμίες του σημερινού Ελληνα πρωθυπουργού που στην πλειοψηφία τους είχαν να κάνουν με το να σταματήσει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε να είναι τόσο επιθετικοί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα προσωπικά. Ετσι από τον άγριο καυγά Βαρουφάκη-Ντάισεμπλουμ θα φθάναμε σήμερα στο σημείο που ο τελευταίος μιλάει με θαυμασμό για την “πρόοδο” της ελληνικής κυβέρνησης.

Είναι τέτοια η “πρόοδος” που μετά από 7 χρόνια Μνημόνια δεν έχει υπάρξει καν απογραφή και αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και οργανισμών, δεν έχει εξυγιανθεί η Δικαιοσύνη (αντίθετα βουλιάζει στο τέλμα των φατριών εντός της), έχει αυξηθεί το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος. Εχουν γίνει δηλαδή όλα τα “προαπαιτούμενα” της μυστικής λίστας που διακινεί το Γραφείο του “Ζακ Σονιέρ” ώστε η λεηλασία της Ελλάδας να είναι απρόσκοπτη.

Ανάμεσα στο προσωπικό του Γραφείου της Opus Dei των Βρυξελλών βρίσκεται και νεαρός φιλόδοξος Ελληνας πολιτικός που φροντίζει τα “δωράκια” να φθάνουν στον προορισμό τους. Ο συγκεκριμένος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Οδό Ηρώδου Αττικού.

Στο Αρχείο της Opus Dei βρίσκεται και η περίφημη υπόθεση του Βασικού Μέτοχου_εδώ που υπέστη το μεγάλο στραπάτσο η κυβέρνηση Καραμανλή μια και βρήκε απέναντί της την Opus Dei των Βρυξελλών. Οι Ελληνες Ολιγάρχες με την βοήθεια της Opus Dei των Βρυξελλών φρόντισαν να εντοπίσουν τους σωστούς αποδέκτες της γενναιοδωρίας τους με αποτέλεσμα να κερδίσουν το αποτέλεσμα που επεδίωκαν. Εκτοτε οι γνωριμίες των Ελλήνων Ολιγαρχών στα έγκατα της διεφθαρμένης elite των Βρυξελλών έχουν επικαιροποιηθεί και προσφέρονται αφειδώς στο πιάτο της “φιλικής” κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.

Η Opus Dei των Βρυξελλών σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να ελέγξει-για παράδειγμα-σε τέτοιο βαθμό τις αποκρατικοποιήσεις που αιφνιδιάσθηκαν ακόμη και οι Γερμανοί. Η Opus Dei και ο “Ζακ Σονιέρ” φροντίζουν να δουλεύουν όλα ρολόι στην κατεύθυνση της λεηλασίας. Το μόνο αντάλλαγμα που ζητά ο Τσίπρας είναι αν μην τον αναγκάσουν να πειράξει το ελληνικό πελατειακό κράτος, δηλαδή τους ψηφοφόρους του. Ετσι παρότι το Δημόσιο, μαζί με την προβληματική Δικαιοσύνη και τους Ελληνες Ολιγάρχες είναι οι κύριες αιτίες της χρεοκοπίας της χώρας-παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτο.

Ο “Ζακ Σονιέρ” δεν θα χαλάσει το χατήρι του Τσίπρα ο οποίος θα επιχειρήσει όποτε κι αν γίνουν εκλογές να μην πέσει κάτω από 18% ώστε την επομένη με την “απλή αναλογική” να μπορεί να ξαναβρεθεί στην κυβέρνηση ακόμη και αν το κόμμα του βρεθεί εκ νέου στην 2η θέση_για την 3η δεν το συζητάμε.

Η Opus Dei των Βρυξελλών λοιπόν έχει τοποθετήσει τα πρόσωπα-κλειδιά για την λεηλασία της Ελλάδας στις “κατάλληλες” θέσεις. Το μόνο που δεν υπολόγιζε στους σχεδιασμούς της ήταν η εκλογή Τραμπ. Πόσο μάλλον η επικράτηση Φιγιόν που θα είναι ο καταλύτης -στο κοντινό μέλλον-για την αποκάλυψη της Opus Dei του “Ζακ Σονιέρ”. Η Opus Dei βρίσκεται στην τελική ευθεία της λεηλασίας. Πρέπει να τελειώσουν όλα ως τις 20 Ιανουαρίου που ο απρόβλεπτος Τραμπ αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του. Τυχόν προκήρυξη εκλογών από τον Τσίπρα θα είχε σαν αποτέλεσμα “βρώμικη δουλειά” 2 χρόνων να τιναχθεί στον αέρα…

kourdistoportocali
hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια