Αποκαλύπτουμε… ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ!!! Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!






Και η απάντηση του Κρεμλίνου!

Είναι φανερό ότι Χένρι Κίσινγκερ προσπαθεί να αναμιχθεί στη διαμόρφωση των νέων συνθηκών στον πλανήτη! Μετά τη συνάντηση με τον Ντόνσλντ Τραμπ, ο Αμερικανός διπλωμάτης μίλησε με θετικά σχόλια για τον Βλσντιμίρ Πούτιν, τη στιγμή που πριν λίγο καιρό μίλαγε για εισβολή της Ρωσίας στην Ευρώπη… ‘ Ο Χένρι Κίσινγκερ οποίο αποκάλεσε τον Ρώσο Πρόεδρο «χαρακτήρα από μυθιστόρημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι», και η δήλωσή του μάλιστα εκτιμήθηκε από το Κρεμλίνο ως «θετικό σχόλιο», σύμφωνα με τον Προεδρικό Εκπρόσωπο Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Ο Κίσινγκερ γνωρίζει τη χώρα μας πολύ καλά, ξέρει τους συγγραφείς μας και τους φιλοσόφους μας, ώστε οι συγκρίσεις αυτές από αυτόν να είναι αρκετά θετικές,» δήλωσε ο Πεσκόφ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του Κίσινγκερ στο CBS News.

Ο Πεσκόφ πρόσθεσε ότι ο Κίσινγκερ «καταλαβαίνει τις υποθέσεις της Ρωσίας καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνεί με τη Ρωσία για τα πάντα, όμως τουλάχιστον έχει βαθιά γνώση, και όχι επιφανειακή.

Ολόκληρο το σχόλιο του Κίσινγκερ για τον Πούτιν είχε ως εξής: «Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη αίσθηση της σύνδεσης, μια εσωτερική σύνδεση, με την ιστορία της Ρωσίας, όπως ο ίδιος τη βλέπει. Είναι μία παγωμένη υπολογιστική μηχανή του ρωσικού εθνικού συμφέροντος, όπως ο ίδιος το αντιλαμβάνεται και το πιστεύει, και πιθανότατα σωστά, και έχει μερικά πολύ μοναδικά χαρακτηριστικά,» τόνισε ο πρώην γραμματέας του κράτους των ΗΠΑ.

Μάλιστα…
hellasforce.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια