ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ




Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Κάτι βγήκε και είπε η εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κυρία Νατάσα Μπερτό, επικρίνοντας την έλλειψη υποστήριξης της ελληνικής κυβέρνησης προς αυτούς που χαρακτηρίζει πρόσφυγες, που συνωστίζονται στα κέντρα υποδοχής. Και συμπλήρωσε δηλώνοντας ότι «αυτό που μπορεί να κάνει η Επιτροπή είναι να συνεχίσει να ασκεί πολιτική πίεση στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με χρηματική και τεχνική υποστήριξη. Η Επιτροπή θα συνεχίσει να διοχετεύει χρηματική βοήθεια στις ελληνικές Αρχές, μέσω των ανθρωπιστικών της καναλιών, έτσι ώστε να δημιουργηθούν ικανές συνθήκες για τα προβλήματα που προκαλεί ο χειμώνας».
Αλήθεια για ποια κυβέρνηση και για ποια υποστήριξη ομιλεί η κυρία Μπερτό; Για ποιες υπευθυνότητες και για ποιες πρακτικές;
Την πληροφορούμε λοιπόν, ότι αυτό που ονομάζει κυβέρνηση δεν είναι τίποτα άλλο από μια κλίκα ανίκανων, μαλθακών, ανεύθυνων και καιροσκόπων, οι οποίοι προβάλλοντας ένα ασαφές και έωλο ιδεολογικό προπέτασμα, ομιλώντας για μια πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν, είναι να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα της Χώρας και να στοιβάξουν στις πόλεις και στα χωριά, χωρίς σχεδιασμό, χωρίς προοπτική και κυρίως χωρίς καμία απολύτως μέριμνα, χιλιάδες λαθρομετανάστες. Φυσικά αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στην ιδεολογική και πολιτική τους νοσηρότητα και στην θεωρητική παθογένεια που τους διακατέχει, αλλά συγχρόνως αποτελεί και μια δίοδο εισδοχής κοινοτικών κονδυλίων για την διαβίωση των λαθρομεταναστών, τα οποία αναλώνονται στο ξεφάντωμα και στον πλουτισμό των μελών των ΜΚΟ, πολλά από τα οποία διατηρούν στενούς συγγενικούς δεσμούς με κυβερνητικούς αξιωματούχους και μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Κωμική καρικατούρα σε όλο το θεατρικό σκηνικό, με πρωταγωνιστικό πάντα ρόλο, παραμένει ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής κύριος Μουζάλας, ο οποίος προ ολίγων ημερών εκστόμιζε για μια ακόμη φορά τον ψευδή του λόγο, δηλώνοντας ότι κανένας «πρόσφυγας» δεν πρόκειται να παγώσει.
Φυσικά εμάς δεν μας καίγεται καρφί, εάν οι λαθρομετανάστες τουρτουρίζουν ή υποφέρουν ή κακοπερνούν, από τη στιγμή που παγώνουν και δεινοπαθούν χιλιάδες Έλληνες Πολίτες, ούτε φυσικά το αν αρρωσταίνουν και δεν τυγχάνουν ικανοποιητικής υγειονομικής περίθαλψης, από τη στιγμή που χιλιάδες Συμπολίτες μας που επί σειρά δεκαετιών κατέβαλαν τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία, για να απολαύσουν κάποια ασφάλεια στα γεράματά τους , τώρα αργοπεθαίνουν στα δημόσια πορνεία, που παριστάνουν τα νοσοκομεία, στερούμενοι κλινοσκεπασμάτων, φαρμάκων, υγειονομικών αναλωσίμων και κυρίως ιατρικής παρουσίας.
Τι μας ενδιαφέρει για το αν χτυπούν τα δόντια του Ιμπραήμ ή του Χασάν στους καταυλισμούς, τη στιγμή που ο συνταξιούχος κύριος Γιώργος με τη σύζυγο του, υποφέρουν στο διαμερισματάκι τους μπροστά σε μια ισχνή σομπίτσα, άρρωστοι από το κρύο, εγκαταλελειμμένοι στο έλεος του τέρατος που ονομάζεται δημόσια υγεία.
Αγαπητοί μου, δυστυχώς ή ευτυχώς, όλη η συμπόνοια, η αγάπη και ο αλτρουισμός μας αναλώνονται στην ανακούφιση των αναξιοπαθούντων Συμπολιτών μας, ως εκ τούτου δεν διαθέτουμε ίχνος περισσεύματος για τους τριτοκοσμικούς εισβολείς. Διότι πέραν από οποιαδήποτε αιτιολόγηση ιδεολογικής ή θεωρητικής φύσεως για εμάς είναι σαν τα φίδια που ζεσταίνουμε στον κόρφο μας και που όταν θα ανανήψουν το πρώτο που θα κάνουν, είναι να μας δαγκώσουν. Και αυτό δεν αποτελεί ισχυρισμό των «ρατσιστών» και «ναζιστών», όπως μας αποκαλούν οι εθνομηδενιστές και οι δοσίλογοι, αλλά αυταπόδεικτη αλήθεια που επιβεβαιώνουν καθημερινά και παντοιοτρόπως οι λαθρομετανάστες σε όλη την Ευρώπη. Αφού χορτάσουν, αφού ντυθούν και αφού σταθούν στα πόδια τους, το πρώτο που κάνουν είναι να αμφισβητήσουν και να περιφρονήσουν τον Δυτικό Πολιτισμό και να χλευάσουν τις χώρες που τους φιλοξενούν, με θρησκευτικές απειλές, με βιασμούς, με παρενοχλήσεις, με εγκλήματα, με τρομοκρατικές επιθέσεις και με καταστροφές περιουσιών ευρωπαίων πολιτών.
Για εμάς λοιπόν υπεράνω όλων, είναι η Πατρίδα μας και οι Έλληνες Πολίτες. Γι αυτούς αγωνιζόμαστε, γι αυτούς αγωνιούμε, γι αυτούς είναι όλη η φροντίδα και τα δάκρυά μας.
Για εμάς κύρια μέριμνά μας είναι ή όσο το δυνατόν γρηγορότερη νόμιμη απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης ,των αθλίων και σαλτιμπάγκων, της χειρότερης που κυβέρνησε τη Χώρα από τον καιρό της Μεταπολίτευσης, διότι κάθε ημέρα που αυτοί παραμένουν ακόμη στην εξουσία, αποτελεί μια ακόμη ημέρα κόλασης για τον Λαό και την Χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια